sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Козирог

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Козирог

Годишен хороскоп за 2019-та за Козирог

Със започването на всяка нова година сме в очакване на годишния хороскоп за нея. Какво вещаят звездите за всяка зодия - дали ни предстои успешна година, или ни чакат неволи? Време е да разберем каква ще е 2019-та за Козирозите според хороскопа.

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Козирог

2019 година е белязана като годината на промяната за Козирозите. Ще промените не само външния си вид - нова прическа, нова визия или направо нов стил, ще се промените и вие самите. Това трябва да стане, за да имате успех през 2019 година. Паралелно с промяната във вас самите 2019 година ще наблегнете на това да помагате на хората около вас. Не че преди това не сте го правили, но тази година трябва да съчетаете нещата - помагайте на другите, но не забравяйте и себе си.

Пътуване и обучение - така може да се обобщи 2019 година за Козирозите. Ще опитате нови неща, ще научите нови и ще привлечете вниманието към себе си с нещата, които правите. Ще се чувствате полезни през 2019 година и ще се грижите за околните, както само вие можете. Това ще носи удовлетвореност за обкръжението ви и за семейството ви. А когато хората около вас са добре и щастливи, то и вие ще сте. Просто така е природата на Козирога.

Зодия Козирог

Звездите изискват да поемете ролята на главен готвач, който ще експериментира с подправки или ще разработи хранителна тема с всякакви вкусове и аромати. Може и на художник с въображение, изпробващ нови цветове и форми. Любовта на Козирога през 2019 г. може да се сравни с търсене на съкровище, което може да се окаже скрито зад ъгъла.

В работата си според годишния хороскоп за Козирог през 2019 г. ще бъде особено внимателен и ще напредва в дейности, които изискват сътрудничество и екипен дух. Ако сте имали проблеми с дисциплината, сега е идеалното време да ги коригирате. В кариерата си може да изпълните някакво смело желание. Лесно можете да избягате от клетката на стереотипите, които сигурно са ви дошли до гуша.

Карнеол е камъкът за зодия Козирог за 2019-та

Камъкът на Козирога за 2019 г. е карнеол. Ако искате една наистина успешна година, то носете бижута с него. Така ще се чувствате жизнени и пълни със сила. Благодарение на карнеола ще се чувствате много концентрирани и няма да ви се отразява мнението на околните. Ще забравите за гнева и ревността, докато го носите, а в кариерата ще имате успехи - знаем, че това е важно за вас!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest