sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Лъв

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Лъв

хороскоп

ЯНУАРИ

В професионален план ще се сблъскате с някои препятствия и рискувате да си създадете конфликт с колега. Направете всичко по силите си, за да се разбирате с всички. Хубавата новина е, че вашият любим човек ви готви приятна изненада.

ФЕВРУАРИ

Февруари ще бъде чудесен месец за вас, представителите на зодия Лъв. Ще обичате страстно или ще се влюбите. В кариерата, работата в екип може да ви донесе голям успех.

МАРТ

Началото на пролетта ще ви донесе много щастие. Очаква ви месец, пълен с изненади и подаръци. Ще прекарвате повече време с приятелите си и ще се справяте страхотно в любовта, кариерата и здравето.

АПРИЛ

Страстта е ключова дума за месец април в годишния хороскоп за 2019. Ще се наслаждавате на отлична форма, но ще сте предразположени към инфекции и възпаления.

МАЙ

През първата половина от месеца връзката ви ще е застрашена. През втората половина нещата ще се успокоят. На работното място ще сте много мотивирани. Стресът, прибързаността и неблагоразумието могат да повлияят на здравето ви.

ЮНИ

През юни е възможно да затвърдите дългосрочните си отношения с човек, който е раздразнителен, но с огромно чувство за хумор. Ще се движите с неудържима амбиция, ще поемете лидерството, ще се запознаете с важни хора и ще откриете нови възможности за големи финансови печалби.

зодия лъв

ЮЛИ

През този период ще излязат наяве стари тайни или конфликти. Ако те са по ваша вина, поемете отговорност за действията си. По отношение на любовта, бившият ви партньор може да се върне в живота ви за уреждане на сметки от миналото.

АВГУСТ

Благодарение на Слънцето в зодиакалния ви знак ще излъчвате красота, интелигентност, чар и вдъхновение. Това е период, в който ще бъдете неустоими за противоположния пол. На работното място ще знаете как да изпъкнете с вашите силни страни, как да се покажете в добра светлина и как да се възползвате напълно от финансовите си възможности. Здравето ви ще е в добро състояние.

СЕПТЕМВРИ

Марс ще ви даде несравнима сексуална сила. Либидото ви ще бъде извън контрол, което ще ви принуди да съживите любовния си живот. Сексуалното привличане ще доминира и ще очарова всеки.

ОКТОМВРИ

Много романтични изненади ви очакват през октомври. Внимавайте, тъй като е възможно много бързо и лесно да се предадете на изкушенията.

НОЕМВРИ

Подобно на предходните месеци и през ноември може да преживеете мрачни периоди в любовта, което ще доведе до евентуални изневери, които ще породят допълнителен риск от разпадането на връзката ви. Бъдете предпазливи при подреждането на приоритетите си и не рискувайте повече, отколкото си заслужава.

ДЕКЕМВРИ

Ако сте в любовна връзка, декември няма да ви изненада с впечатляващи новини, а само с конфликтни и напрегнати моменти. Меркурий ще ви въвлече в големи приключения, особено ако не сте обвързани. Това вещаят звездите за годишния хороскоп за зодия Лъв.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest