Починал дядо

Символиката на Починал дядо в съня ми как се интерпретира? Тълкуване на Починал дядо насън.
Починал дядо

Ако сънуваш починал дядо, предстои ти да получиш вест.

Рейтинг

3.8
Общо 54 гласували
5 19
4 16
3 10
2 9
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (28)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.07.2019 21:08
Работих си и изведнъж се появи до мен.. Казах му Дядо какво правиш тук? А той ми се усмихна и ми каза - Дойдох само да ти кажа здравей и да те видя как си :) Стана ми много мили, беше много готин човек.
10
2
Потребител#169820
.дядо...." Не знам защо но мама не искаше да ми повярва че това е дядо...казах й товакоето ми е казал чене си е платила сметката за вода при байчо , за това как храната винаги достига до мен дори и да е невъзможно...и я попитах *щом това не е дядо (създанието до коня) тогава това кой е (триглавата сепия) ???**......нямаше отговор на въпроса...и след още малко време се събудих :((


(3 част)
1
2
Потребител#169820
Обърнах се към него а него го нямаше..започнах да викам "дедо , дядо.." и в един момент видях че той стои на отсрещната пейка, а бешедо мен преди малко.. Отидох при него за да го попитам защо е там..а той ми отговори че времето му "изтича" !? И тябвало да си тръгва ....зачудих се къде ще ходи и после разбрах :((( ..,....."на неговото място ...където и да е то". ...но все пак излязохме от магазина вървейки бавно като аз постоянно го държах за ръката...в случай че замине..
По едно време се озовахме в къщата ни в село...там бяха мама и чичо Тошо...бяха в двора. Започнахме да си говорим всички заедно ...не си спомням точно кякво стана но видях един кон там където спяха овцете ни ..а на метър от него имаше някако създание...приличаше на сепия с три глави но мъртво...не мърдаше. Дядо ми изведнъж изчезна...и до коня се появи нещо което аз помислих аз дядо...защото ми изглеждаше нещо безжизнено и по едно време се наддигна сякаш искаше да се сбогуваме...аз отидох до него прегърнах го и започнах да плача викайки дядо, дядо.

(2 част)
0
0
Потребител#169820
Снощи сънувах дядо си..
Срещнах го във Варна заедно със баба. Заедно отидохме в Карфур . а преди това ходихме на друго място но не си спомням къде точно!! Влязохме в магазина..насреща ни имаше пейки..ние с дядо ми седнахме на нея..а баба отиде да напазарува. Докато баба обикаляше из магазина, дядо започна да ми разказва някои неща..каза ми че сънувал "воден сън" ..не разбрах много за какво ми говори..но май се давеше във собствения си сън (поне аз така си помислих). Също така и ми каза че мама не си е платила сметката за вода при байчо (което е вярно) и че скоро ще настъоят бетствия и т.н....Каза ми че когато нещо щело да падне на земята, той правел така че да непадне и да достигне до мен или само това което искам (например: когато веднъж исках кебапчета със салата..мама докато вадеше отхладилника щеше да ги събори на земята, защото вратата на хладилника беше бутнал подноса на който бяха, но не паднаха..) После незнайно как баба свърши с покупките и дойде при мен ..а аз й казах че си говоря с дядо.

(1част)
9
0
Роси
Роси
19.02.2016 12:33
Аз сънувах починалият си дядо, че го прегръщам и го целувам и че ях много щастлива че го виждам жив и здрав..... какво ли означава това?
90
5
Магдалена
Магдалена
08.07.2013 08:59
Сънувах 4е се гледам в огледалото и когато се завъртях и погледнах пак, дядо беше в огледалото и ме гледаше. Уплаших се понеже знам, е е по4инал и тогава вратите запо4наха да се затръшват.....сънят продължава, но няма да отег4авам.
0
4
Ади
Ади
08.03.2012 20:12
Сънувах, че чувам баща ми и баба ми да говорят за дядо, който в съня беше починал! Какво значи?
0
4
Димитра
Димитра
15.12.2011 11:03
Сънувах че се ръкостискам с починалият ми дядо. Какво означава това. Моля кажете ако някои знае. Благодаря предварително. :))))
32
1