Бивш приятел

Значението на Бивш приятел на сън как се интерпретира? Значение на Бивш приятел в сайта.
Бивш приятел

1. Ако сънуваш бивш приятел, значи едно неочаквано произшествие ще ти се случи.

Виж всички тълкувания

Рейтинг

3.5
Общо 31 гласували
5 10
4 9
3 4
2 4
1 4
Дай твоята оценка:

Коментари (31)

Elsabe Coreejes Kelder
Elsabe Coreejes Kelder
26.03.2019 12:17
МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО КАК ПОЛУЧАВАТ МОЯТА МЪЖ:

Моето име Роуз съм от Норвегия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм върнал бившия си съпруг с помощта на велик човек, който ме заклина в рамките на 24 часа, когато съпругът ми се върна при мен, името му е Д-р Огунделе. Чух някой да разказва историята си по радиото за д-р Огундели за това как този мъж й помага с целия му проблем, така че бързо се свързах с него за помощ, защото съм бил измамен твърде много пъти от фалшиви хора, но веднага щом се свързах с д-р Огунделе, хвърли магия за мен и той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 24 часа, това е като чудо за мен, аз му вярвах и чаках, а в рамките на 24 часа съпругът ми ми се обади по телефона и помоли ме да простя него и днес съм щастлив да ви кажа, че съпругът ми се е върнал при мен и и двамата живеем щастливо. Моля, искам думата да ми помогне да благодаря на д-р Огундели за великата му работа в живота ми, аз се съгласих с него, за да информирам света за неговата добра работа, затова споделям историята си, за да ми помогне да му благодаря за тези който се нуждае от помощ, за да се свърже с него за помощ, той има силата да донесе щастие и да даде решение на всякакъв проблем, аз го препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ, той е 100% оригинален и тук е неговата информация за контакт за тези, които се нуждаят от неговата помощ , Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Чат: +27638836445.
0
0
Анонимен
Анонимен
24.04.2018 06:45
Здравейте всички, моето име е Розана Един, искам да свидетелствам и да благодаря на магьосника д-р Огъндел за това, което той направи за мен, той върна любовта ми, която ме остави четири години без предупреждение, никога не съм смятал, че любовникът ми някога може да се върне за мен, но д-р Огъндъл доказа, че моето фалшиво мислене е погрешно, че д-р Огъндъл е най-добрият играч на магии, прочетох всичките му ревюта и видях, че той е помогнал на много хора не само мен, аз съм тук, не вярваме, че има магии, които могат да върнат любовника, който е изчезнал 4 години в рамките на 24 часа. Господи, вие сте добри, може Бог да ви благослови и вашето семейство и да ви защити, така че да можете да продължите да помагате на хората като на начина, по който ми помогнахте, сър обещавам, че ще дам това свидетелство на радиостанцията, ти направи за мен. Всяко тяло, което има нужда от д-р Огъндъл, ви помага да се свържете с него чрез Него:

Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com
Какво е номера: +2349065101630
Viber номер: +27638836445
1
0
Роси Е
Роси Е
11.05.2014 01:44
Аз се разделих с бившиа ми приател не много добре,заштото му изневерих.Но от шес години насам неспирам да го сънува.Но винаги когато го сънувам нешто лошо ми се случва.
16
4
Нора Константинова
Нора Константинова
27.03.2013 11:17
Аз сънувах ... първата си любов , отдавна бивш приятел ... разделихме се преди 23 години , аз се омъжих , поостарях , имам две големи деца ... От тогава така и никога повече не се засякохме , не се видяхме , чухме ... и не помня да съм го сънувала изобщо . До тази нощ ...сънувах реалистичен сън ... срещнахме се след толкова години и той поостарял , минал през какво ли не през живота си . И поискахме да се съберем , така както може би трябваше тогава ... И това , което най-силно си спомням бяха думите му от съня ... най-накрая ще бъдем заедно завинаги ...а защо ли чакахме толкова дълго време ....
29
4
ц
ц
26.09.2012 08:35
Разделихме сес приятеля ми преди 10 години. Не беше с добро , но от тогава поне веднъж в седмицата го сънувам и сънищата ми са все хубави въпреки че сме имали много лоши моменти. Незнам какво означава, но нчкои ако го разталкува молч пишете.
25
9
пазителка
пазителка
18.09.2012 23:06
Прочетох коментар, че едно момиче, не се е разделила по нормален начин с бившия си приятел и за това го сънува! Мила, не е така. С моя бивш приятел се разделихме много добре, без караници от много далечно разстояние .... Не се бяхме виждали 3год, на скоро се срещнахме , поговорихме си и пак си го сънувам, както и той мен! Съдба!!!
6
2
надя
надя
18.09.2012 16:58
И аз сънувах бифшия си с който се мразим,но в съня ми почти си сдобрихме
3
0
хариета
хариета
25.08.2012 16:29
охх аз от известно време всяка вечер сънувам бившия си приятел...по-скоро сънувам хубавите ни моменти заедно и щом дойде най-хубавият ни спомен се стряскам и се събуждам...Какво ли значи? Мисля си че просто все още не мога да свикна с мисълта че вече не съм с него.....
7
0