Вампири

Символиката на Вампири на сън как се тълкува? Тълкуване на Вампири в съновника.
Вампири

1. Ако видиш в съня си вампири или самият ти вампирясаш ти предтсои сватба по сметка.

2. Ако станеш жертва на вампири в съня си ти предстои да разбереш, че вършиш неща незъобразни със закона и недостойни.

3. Но също така ще бъдеш недостатъчно силен, за да овладееш себе си.

4. Видищ ли в съня си вампири, ще преживееш голям спор, свързан с неосъществени материални и парични желания.

Рейтинг

4.1
Общо 66 гласували
5 28
4 21
3 14
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Изпрати
ChaosQueen02
ChaosQueen02
09.08.2016 23:56
Сънувах може би най-странния сън ! До сега не ми се бе случвало да сънувам вампири ,или да сънувам себе си като такъв.Някои неща ги помня смътно ,като например трансфоррмацията ми ,но главно всички в съня ми се борехме за нещо и постоянно го търсехме.Помня как един вампир(рус мъж) ми забиваше дървени клечици в краката ,и болката беше неуписуемо реална и беше отврат .Явно го познавах ,за нещо се бяхме сдърпали ,защото май бях на път да открия това ''мистериозно нещо'' и той не искаше да позволи да го открия първа.Както и да е ,следващото което помня цветно беше ,когато отидох в нечии апартамент(вампирски навярно) и открих някакви документи на масата и веднага отидох да ги разлиствам и да видя дали ще открия нещо интересно.Тъкмо нещо от написаното ме заинтересова,и притежателката на апартамента се прибра.Явно и нея познавах ,защото и знаех името ,но вече не си спомням как беше ,та веднага засилих за терасата да скоча (беше ми все още трудно да използвам уменията си) и тъкмо понечих да скоча,но домакинята явно ме е очаквала и попаднах във въжен капан ,чиито въжета навярно са били напоени със върбинка или светена вода и ме изгаряха.По надолу от мен друго адски познато момиче се беше хванало също. Та домакинята дойде , и не помня какво сме си говорили ,и не помня как успях ,но и откъснах главата и с мъки се отвързах и скочих , а познатата вампирка я загърбих .Започнах да се просълзявам и да бягам надалеч от мястото .Та това е общо взето.По принцип неща от ежедневието ми никога не са повлиявали на сънищата ми ,и мисля че този мой сън не е заради ежедневието ми,защото преди седмица гледах дневниците ,но тези дни изобщо не съм си и помисляла за сериала.И все съм замислена над този сън ,та за това го споделям :)
0
0
(До Weird girl)
(До Weird girl)
16.06.2016 16:04
Не съм тийн и последно гледах Здрач преди 2 години, а другите измислени сериали изобщо не ме интересуват. Снощи гледах комедия, но сутринта сънувах вампири. Защо се правиш на толкова умна?! Това ме дразни! Има хора, които си сънуват. Аз на едно спане мога да сънувам 20 различни теми без да съм ги срещала в деня си. Всичко е до човека, ако ти не можеш да сънуваш, това си е твой проблем.
1
1
Weird Girl
Weird Girl
24.07.2013 23:03
Мисля , че по-големия процент пишещи относно сънищата си с вампири , са сънували свръхестествените същества само защото преди да си легнат са прекалили с гледането на Здрач , Дневниците на вампира и т.н. Предполагам има и сънища , които не са свързани със Здрач , но това , че си сънувал , че си вампир и като се събудиш ти се пие кръв според мен е писание на някой прекалено фантазиращ тиин. Айде моля върнете се на земята и се замислете малко , а недейте да пишете врели некипели натам насам из сайтове и форуми , защото карате хората да си мислят , че днешните тиинове за нищо не стават , а не е така .........
3
4
мариета
мариета
23.07.2013 14:45
тълкуването е правилно.
0
0
ввв
ввв
15.02.2013 20:31
гг
0
0
Мръни
Мръни
15.02.2013 20:30
Бях в училище . Вървях по коридорите учителите . Те вървяха към мен . Един се опита да ми откъсне главата . Аз ги набих и избягах . Всички ученици тичаха към изхода , но доста бяха убити . Аз също тичах с Британи от сериала "Клуб веселие" . Вампири ни ухапаха . Ние излязохме навън и те се опитаха да ме привлекат на тяхна страна . Ние казахме не . Броихме до три и избягахме . Британи се спаси , но аз се върнах , защото на двора бяха таблета ми с важна информация и якето ми , в което бяха ключовете . Якето го нямаше . Аз исках да се върна , за да мога да предупредя близките си за зомбита и вампири . Влязох в училище и там видях друго момиче от сериал . То влизаше в една класна стая . Каза ми да не вдигам шум , но вече беше късно . Аз я затворих в стаята и застанах пред зомбито . Изритах го в корема и му счупих главата и ръцете . Влязох в стаята и заключих вратата . Вътре имаше и деца и учители. Аз им обещах , че ще помогна и ще избия демоните.

Това е сънят ми . Ще се радвам , ако ми кажете какво значи.
1
1
Цветелина
Цветелина
10.01.2013 10:59
Аз сънувах че съм страхотен вампир и хапя когото ми падне
0
0
Мими
Мими
17.11.2012 11:05
Боже, аз мога само да кажа, че щом така обиждаш си много под нивото им! Те както искат ще си пишат, а ти нямаш право да казваш как ще пишат! Относно тълкуването +5
0
0