Убивам

Значението на Убивам в съня ми какво значи? Значение на Убивам в сайта.
Убивам

1. Убиваш ли нарочно някого насън, ще се облагодетелстваш нечестно, ще се замогнеш по непочтен начин.

2. Ако убиеш човек неволно, трябва да бъдеш по - внимателен и въздържан, да обуздаеш нрава си и да контролираш нервите си.

3. Ако видиш убийство в съня си, очаква те промяна, която никак не е по вкуса ти.

4. Ако сънуваш убит, ще постигнеш плановете си.

5. Ако видиш или говориш с убиец, ще се оставиш да се възползват от теб.

6. Ако в съня си убиваш насекоми, трябва сам да се справиш с проблемите си.

7. Друг ако ги убива, можеш да разчиташ на приятелска помощ в работата си.

8. Ако убиваш животни, значи отблъскваш от себе си и приятели, и врагове.

9. Ако убиеш птица, сам ще си навредиш.

10. Ако някой се опитва да те убие в съня ти, ще се радваш на здраве, добра работоспособност и дълъг живот.

Виж всички тълкувания

Рейтинг

4.2
Общо 23 гласували
5 12
4 4
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (29)

М.
М.
19.11.2012 23:49
Напоследък имам един и същ сън , който е свързан с това как убива различни хора.. Не знам как да го разтълкувам .. Когато 'убия' някой в съня си започва да ме обзема панически страх и ужас ..
0
0
Адин
Адин
17.11.2012 02:39
Някакви престъпници,бледо помня,че са ме пребили.Знам главатаря им и дясната му ръка.В следващия момент,който си спомням,Аз,сестра ми и главатаря им(мъж 40-50 годишен издокаран със хубаво сако)вървим по улицата,на която израснах като дете.Учудва ме факта,че си е позволил да ходи редом с мен и сестра ми без охрана.Замахвам му,но всъщност само на шега,но знам точно какво искам да направя-да проверя каква е нагласата му за защита в момента.Той не реагира на прекъснатото ми псевдо нападение, а аз пускам шега , че ще си изпатя за шегата си с него.Знам,че и той и дясната му ръка(по-млад и по як престъпник)са пряка опасност и за мен и за околните и макар да искам по-добра възможност да ги очистя така,че да изглежда като естествена смърт, и макар да предпочитам да убия първо дясната му ръка,решавам,че това,че главатаря е без орана е решаващ фактор и се надявам служителите му след неблагоприятната участ на шефа си да не търсят разплата.Минавам отдясно на главатаря,подлагам дясната си ръка,под неговата лява и с движение,което не веднъж съм извършвал го строполясвам пред себе си,след което с добре премерен ритник го удрям в гърлото и продължавам натиска.След като жертвата ми спира да шава,уплашената ми сестра ме кара да се махаме от мястото на убийството,а аз и казвам,че ще спра да притискам крака си в гърлото му още 25сек. за по-сигурно.След което се махаме и отиваме... Много ясен сън с много детайли,които помня.Продължава още,но това е първият път,когато сънувам,че убивам някого.
2
0
Миро
Миро
16.10.2012 05:42
Еми аз сънувах че убивам бившата ми,хвърлям я в багажника на тяхната кола, която открадвам и тръгвам да се паникьосвам ;ж
1
0
Mari
Mari
21.08.2012 11:52
Моят сън беше следния : Сънувах , че имам сестра близначка ( а аз в действителност имам по-малък брат..не сестра). Та сънувах как някакъв мъж ни преследва постоянно и ние все бягаме.Накрая го примамваме на някакъв недовършен строеж на последния етаж..той идва и започва да ме гони...но стига до края на строежа..поваля ме на земята и аз почвам с крака да го бутам към края , за да падне. Но аз знаех ,какво правя , просто исках да умре...когато го бутах почти падаше и ме хвана за крака , че да падна заедно с него. Тогава се появи пак тази сестра близначка (която по времето когато се борех с него нея я нямаше), усмихна ми се хвана ме за ръката и каза :Бутни го и всичко ще свърши аз съм с теб. И така аз го избутах той падна тя ме издърпа..качихме се на влак сякаш нищо не е станало. Като се прибрах вкъщи и казах на майка ми какво е станало тя каза : ти нямаш сестра близначка стига измисля..После гледам през прозореца тя ми се усмихва и маха ,накрая изкрещя : Чао ...След , което се събудих...беше доста странно :)
0
0
теодор
теодор
15.08.2012 11:00
Аз сънувах че убивам много хора послеги сложих в гаража и запалих огън за да ги опуша и изям. Интересен сън
0
0
plamen
plamen
16.05.2012 16:21
Ами ако сънуваш че убиваш някой при самозащита,това мисля че не спада нито към неволно или нарочно?Ако някой ми каже какво значи ще съм много благодарен :)
0
0
Мари
Мари
05.04.2012 11:09
Не знам за вас,но аз днес сънувах,че убивам гаджето на най - добрата си приятелка с бухалка,а тя ме гледаше. ;хх
0
0
АБВ
АБВ
05.03.2012 23:12
Сънувах че двама носеха по една отровна змия и ме нападнаха. Искаха змиите да ме охапят по ръцете. Видях как показаха отровните си зъби. Мъжете даржаха ръката ми напъхана в зиналите уста на змиите. Тогава (като на сън )сложих дланта си навътре в устите им така,че докато ме хапят отровните им зъби да стърчат навън и да не достигат до месото. Мъжете не забелязваха това.Бяха заети да се наслаждават на успеха си и се смееха. В това време стиснах змиите зад врата и ги удуших. Онези хукнаха доволни надсмивайки се че след малко ше умра и се подиграваха че съм си направила труда да убия змиите.Вярваха че са си свършили работата.Само че незнаеха истината. Болеше ме нараненото място,но отровата не влезна в мен.

Какво означава това според вас ?
След три седмици напускам работа, дали няма да се опитат да ме изиграят с нещо нередно !

Поздрав с пожелание за успех на всички :)
0
0