Починал близък човек
Deceased Loved One
sanovnik.bg»Съновник»Починал близък човек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Починал близък човек

Символиката на Починал близък човек в съня ми какво значи? Значение на Починал близък човек в сайта.
Починал близък човек

Сънувате ли ваш близък починал човек, това може да е предупреждение, че скоро на пътя ви ще се появят неприятности и ще имате нужда от помощта на близки и приятели.

Ако сънувате, че ваш близък е починал, бъдете спокоен - това е добър знак, че ваш познат ще се избави от болест или близките ви ще се радват на крепко здраве.

Починалите ни навестяват в сънищата ни, за да ни напомнят за приоритетите ни и да ни покажат колко безсмислено е да се притесняваме за дребни неща.

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Потребител#276087
Сънувах, че мой много близък приятел умира в наводнение. Преди години живяхме къща до къща. Тогава имах къща на село и често ходех. Срещу нас на улицата имаше магазинче. В съня ми, на мястото му имаше дупка. Той беше там и събираше клоните и пръчките, за да може водата, стичаща се от хълмовете /цялото село е обградено/ да влезе в дупката. Един по-силно прииждащ поток го бутна в дупката. Той умря, притиснат между клони и вода, а аз гледах и не можех да направя нищо... И за капак, сутринта, когато се събудих, жена му дойде нагости и ми съобщи, че същата вечер, той е починал...
2
0
Анонимен
Анонимен
13.03.2018 11:10
Sanuvah che brat mi umira no ne go vijdam znam che e umrql i mnogo placha
4
1
Виктория
Виктория
20.08.2015 15:18
Сънувах че един приятел който не харесвам много много умира в катастрофа и че има счупвания по гръбнака на няколко места и беше с разрязано лице. След което се озовах в една стая с ковчег в който лежеше момчето и се приближих. Тогава се събудих когато видях лицето му
25
2
Шибаният скапан живот
Шибаният скапан живот
16.08.2015 12:34
Аз пък сънувах, че дядо ми по бащина линия ми казва че ще се случи нещо много лошо и аз го попитах какво ще се случи. А той ми отговори. Нищи не мога да ти кажа освен че брат ти ще плаче за теб. И после се събудих. Но сънят ми беше многоо реален и можех да се контролирам все едно беше наяве. С една дума осъзнато сънуване... Е надявам се скоро да се махна от този скапан свят. Колкото се може по скоро.....
18
6
♡.♡
♡.♡
10.11.2015 16:54
Като искаш да се махаш се самоубий - никой не те кара да живееш. Освен всичко ти вместо да си доволен от живота, ти се ядосваш заради някакъв сън с дядо ти .
10
20
Bilqna
Bilqna
06.08.2015 06:56
сънувах,че съм си в стаята и си лежа на леглото и гледам два телевизора едновременно и по едно време влизат сестра ми и починалия ми дядо по бащина линия и кляка между леглото ми и мястото, където е втория телевизор и започва да оправя контактите, а сестра ми се надвесила над него и гледа какво прави, а аз си лежа и си мисля, че трябва да ставам за работа и да се къпя, но продължавам да си лежа и тогава се събудих. Можете ли да ми кажете какво означава този сън?
33
4