sanovnik.bg»Съновник»Развалена сватба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Развалена сватба

Символиката на Развалена сватба на сън какво значи? Значение на Развалена сватба в сайта.
Развалена сватба

Когато в съня ви е развалена собствената ви сватба, това е добър знак, който показва, че сте се отървали от големи неприятности на косъм.

Развалянето на сватба насън говори за разминаване с неприятности, избягване на катастрофа, предпазили сте се от вземането на погрешно решение.

Рейтинг

4
Общо гласували: 11
5 3
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Натали
Натали
30.04.2016 11:47
Сънувах че се ще се женя за приятеля си,но хич не искам а и аз действително не искам.Съня беше ярък в него той беше подготвил всичко и две близки приятелки бяха до мен.В съня постоянно излизах да пуша и да се чудя как да избягам от сватбата си.Не знам какво да си мисля ...
20
5
Теодора
Теодора
10.04.2016 14:00
Сънувах че моя приятелка се жени,а аз и още един приятел свирихме на цигулка на сватбата и но по едно време младоженеца искаше да се самоубие и тръгна към гората изтичахме двамата и тя ни извика така и така сме тук да се оженим докато можем.....Аз го питах и ти ли ще се самоубиеш така..Попитах го понеже имаше зла магия която контролираше мажете и почнаха да се самоубиват ...Той замълча разбрах че това също ще стане аз го обичах но сама в съня си..Побягнах нагоре по стълбите и се озовах в училище видях го да влиза и бяхме малки той ми каза здравей мила и ме гушна..И се събудих ама че шантав сън, някой да знае какво означава?..
8
0
Ивелина
Ивелина
17.02.2016 09:10
Санувах нечия свадба, но когато аз си пояих,младженека спря свадбата заради мен.След което аз почнах да тичам да сескрия за да не му проваля свадбата.
8
7
Росица
Росица
07.01.2015 08:25
Сънувах ,че обличах булченската рокля, дори чаках гримьорката.Имаше двама познати на тържеството а другите (реално) не познавах. Излязох на една голяма тераса, но жениха го нямаше, а само гостите.И моята сватба така и не се състоя.
26
3
А.
А.
12.07.2014 11:28
Аз сънувах , че мисля че аз щях да се женя , но не знам кой беше този човек за когото щях да се женя . Беше дошъл деня на сватбата и аз дотогава през цялото време се молех бившия ми приятел (който обичам истински , но в реалния живот не в съня той ме заряза наскоро)да развали сватбата един вид като по филмите като гледате като казват някой ако има против и т.н. и накрая не знам какво стана , но помня че не се омъжих и мисля че бях с бившия ми .
Как да го разбирам ? Знам че пише , но какво точно значи ? Че съм се отървала от неприятности като сме се разделили с това момче в действителност ли ? Защото не в съня , а наистина ние двамата мечтаехме да се оженим един ден и т.н. всичко да бъдем заедно завинаги .
12
0