Убивам човек

Да сънуваш Убивам човек на сън как се интерпретира? Интерпретация на Убивам човек в сайта.
Убивам човек

1. Когато сънувате, че убивате човек, това е знак, че във вас се е натрупало напрежение, което заплашва да избухне.

2. Присъни ли ви се, че убивате умишлено човек, това е показателно за характера ви.

3. Свикнали сте нещата да ги получавате наготово, без да полагате усилия.

4. Когато в съня си убивате човек, означава, че ще се опитате да се възползвате от чужди усилия.

Рейтинг

3.8
Общо 19 гласували
5 7
4 5
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
03.03.2019 07:49
Аз съм на 15 и сънувах, че избивам семейството си по брутален начин. Малкия ми брат дойде при мен и ми каза нещо. Тогава се събудих. Никогга не бих убила някого и този сън много ме разстрои.
0
0
Анонимен
Анонимен
05.03.2019 06:23
Ооо не се притеснявай, аз сънувах нещо подобно. Сигурно е било страшно, но ме можеш да контролираш сънищата си
0
2
Анонимен
Анонимен
11.01.2019 07:20
Аз съм на мнение че зад всичко това се крият наши предишни животи. Често сънувам че съм убил някого или го убивам. И то все едни и същи хора се въртят в тия наши животи. Ама абсолютно! Аз явно съм бил убиец в предишните ми животи и със всеки предстоящ живот имам задачата да не убивам никого вече затова и живота ми често върви надолу. Изплащам грехове от минали животи. В този живот сега се надявам да не съм убил никого. Мое мнение!
1
0
Мартин
Мартин
10.10.2016 10:46
Пълни глупости,и хората вярват на това.
5
0
1
1
29.11.2014 21:20
Айде сега!!!Ми ако си опитал да убиеш човек които е искал да те убие а без да искаш наръгваш майка си в гърба!
4
1
Маги
Маги
21.09.2014 12:14
а бе и аз не знам не получавам всички на готово но сънят ми беше супер странен а съм на 14 :D :D :D :D но пък ми беше приятно да ги убивам не знам защо но не изпитвах никаква вина и разказах на една моя приятелка за съня ми и тя ми каза че съм психопат което е много възможно :D :D :D но само в съня ми хора не се бойте няма да ви убия!!!!!!
10
3
Деница
Деница
15.09.2013 08:17
Аз не мисля така, не получавам всичко на готово, а и сънят беше адски реален... Мисля си, че и в реалноста не бих направила същото при тази ситуациа, защото не бих била толкова силна, но знам че всичко беше заради хората които обичам. Беше ми влязъл някакъв мъж в къщата, аз бях с детето си, майка ми сестра ми и мъжа ми. Беше ме страх да кажа на мъжа ми, че има някакъв човек в къщата, за да не се збият и да не би да пострада мъжа ми... За това се направих на любезна(все едно ми е приятно да ми е в къщата)и при първият възможен момент го метнах през джама.Мъжа ми изчезна от съня, магически, все едно не е бил там изобщо.Всякаш е бил там само за подкрепа...Следкато хвърлих човека от Терасата видях всичко, абсолютно всичко, и то адски реално. Това което ме учуди е, че не бях изплашена, не съжалявах изобщо и не ме беше страх от това което следва, само чаках полицията...Има и още много какво да се разкаже от съня, но мисля че няма смисъл. Ако някой може да разгадае съня ми, моля да ми пише :)
8
1
ivan
ivan
07.12.2014 06:06
Здравей, Деница!
Аз сънувах почти същия сън като твоя, само че го убих без да искам, по време на бой се подхлъзна и падна от един стръмен склон. Иначе съня беше много реален. Даже отидох да го видя и го разгледах подроно, след което се събудих. Та в тази връзка имам една молба, ако си спомняш какво ти се е случило след този сън, моля да ми отговориш. За първи път сънувам нещо подобно.
Благодаря!
5
2