Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Дреха

Символиката на Дреха на сън как се тълкува? Тълкуване на Дреха в съновника.
Дреха

Сънуваш ли, че обличаш дрехи от сърма/ламе, значи ще се отнесат с неблагодарност към тебе.

Червена дреха, ако обличаш насън, значи ще имаш любов или ще научиш някаква истина, а ако обличаш черна дреха, значи ще имаш пречки в живота, ще тъгуваш, а ако носиш траурни дрехи насън, ще се радваш.

Бяла дреха ако обличаш насън, значи те очаква мъка, скръб или ще се разболееш, синя дреха, значи ще имаш спокойствие и надежди за скорошен успех или ще имаш гости.

Зелена дреха в съня ако носиш, значи те очаква повишение и известност, ако е кафява, предстои ти тежка работа, ако е оранжева ще ти се сбъдне желание, ако е розова ще сглупиш или ще постъпиш наивно.

Обличаш ли в съня си стари дрехи, изпокъсани, парцаливи, намачкани значи трябва да се пазиш от болест, бедност и сиромашия, а освен това ще търпиш унижения и обиди от познати и от непознати.

Ако сънуваш, че си облечен в нови, модерни, скъпи и хубави дрехи, ще забогатееш, ще се радваш на уважение и разбирателство с близките.

Сънуваш ли, че имотен човек облича нова дреха, значи го чака благополучие, а ако неимотен облича дреха, значи ще има безчестие.

Памучна дреха в съня ти показва ненаситността и алчността ти. Сънуваш ли, че имаш памучни дрехи, значи ще имаш спокоен живот и работа, а ако са вълнени ще имаш добро здраве.

Видиш ли насън връхни дрехи, значи ще имаш работа, а ако са долни дрехи, очаква те влюбване.

Сънуваш ли, че накапваш дрехата си, значи някой ще те предаде, а ако сънуваш, че переш дрехите си, предстоят ти лоши дни.

Видиш ли прострени дрехи в съня си, е знак, че ще разбереш притеснителни новини, а ако гладиш дрехи, готви се за продължителна тъга.

Ако дрехата ти се скъса, чака те премеждие, а ако закърпваш дрехи, ще изпаднеш в бедност и дълго ще таиш гняв и злоба.

Ако шиеш дрехи насън, ще имаш успех в любовта. Ако сънуваш, че сгъваш и прибираш дрехите си, чака те спокоен и достоен живот.

Сънуваш ли, че дрехите ти изгарят, ще те въвлекат в препирни и разправии.

Сънуваш ли, че носиш тесни и впити дрехи, предстоят ти притеснения и неприятности, а ако дрехите ти са много широки и големи, значи си се захванал с нещо, което не е по силите ти, и ще станеш за смях.

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 11
54
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
тоти
тоти
10.01.2015 08:32
Сънувах, че сама си късам връхната дреха с голи ръце. На дълги и тънки ивици. Някой знае ли какво означава?
9
0
сия
сия
06.06.2016 10:48
Незнам какво е значението .Може би искаш да премахнеш нещо което те гнети.
0
0
анелия
анелия
05.06.2014 16:16
Сънувах покойния си съпруг в сини дрехи
0
0
valentina
valentina
22.08.2013 14:59
Какво означава да сънуваш че носиш нови червени дънки
0
0
Анонимен
Анонимен
01.03.2018 16:59
успехи в любовта, авантюра, влюбване
0
0
ВАЯ
ВАЯ
06.01.2013 06:20
АНИ, СЪНЯТ ТИ ЗНАЧИ, ЧЕ ЩЕ ИМАШ СИГУРНОСТ И УСПЕХ, НО ЩЕ БЪДАТ ВРЕМЕННИ
0
1
ANI
ANI
21.03.2011 17:17
В момент на голямо разочарование съм. Сънувах, че обличам черно яке. А това според съновника е пречка. Дано не е така, защото ми е много трудно. Не искам да се влияя от тези неща и дано не са верни. Човек сам дърпа лошото към себе си, може би за това сънува такива сънища. Ако някой е на моето мнение, да напише коментар.
3
0
Aleks
Aleks
01.03.2016 01:43
Glyposti chak pak takiva podrobnosti...naistina ima nqkoi duvpadeniq ma tova e prekaleno...i ot baba znam che kakvoto i da sanyvash e protivopilojno i ako vodata e mrusna e na xybavo,no tyk e obratno...
0
0