Духовна намеса и присъствие у дома и върху човека

 • 04.12.19 01:39#1pamukpamukРегистрация: 10.10.13Град: ПловдивОтговори: 1Духовна намеса и присъствие у дома и върху човекаЗдравейте! Поради множество теми в нета относно духовни проявления, реших да пусна тази тема с цел, ако мога да помогна на хора, които са притеснявани от духовни същества в дома си (местене на предмети, почукване и т.н.), а също така и нанасяне на психически тормоз върху самия човек (усещане за присъствие, наблюдение, натрапчиви мисли, чуване на гласове и в някой случай принуждаващи човека да изпълнява волята им, усещане за неестествен страх, усещане за духовно присъствие и други проявления).

  Това не е обява, а съпричастност към хора станали жертва на нечистите духовни сили поради собствени грешки или придобито такова влияние чрез предаване от род в род по окултен път.

  За съжаление и с болка ще споделя, че такова духовно влияние и дори обсебеност се наблюдава и върху малки деца. Има какво да споделя за свободата от магии - една доста актуална тема още от древни времена. Помощта е безплатна, защото даром съм приел и даром помагам и давам.

  Няколко думи за мен. Семеен с три деца от един брак. Живея в гр. Пловдив. Работя в собствена фирма, в която се трудим и издържаме семейството си. Образование - магистър по богословие, завършил през 2009 г.

  ШУ “Епископ Константин Преславски”.
  Моля ви, да ми пишат хора, които наистина имат проблеми и искат да придобият свобода. Нямам време за спам.

  Може да ми пишете и на Viber
  GSM 0894376167
  bobyemy@abv.bg
  Божии мир и благодат с вас и вашия дом.
  ОтговорОтговор с цитат