Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Моето момче падна на земята и започна да му тече кръв

Моето момче падна на земята и започна да му тече кръв

• 07.02.14 06:26#1NeliNeliРегистрация: 28.10.12Град: ВарнаОтговори: 4Моето момче падна на земята и започна да му тече кръвПоредния странен сън: Бяхме аз, моя бифша най-добра приятелка, с която вече не се поздравяваме дори, момче, с което сме близки /една особеност: не съм сигурна кое точно е момчето, имам подозрения между двама, но и това не мога да разбера кой от двамата е/ и нейния приятел в корта на старото ни училище и там играехме футбол. После двете момчета седнаха на мястото, където сядат съдиите и после тя дойде с някакъв крак от маса и по него имаше някакви пирони, много на брой и ги удари в лявата вежда. "Моето момче" падна на земята и започна да му тече кръв. Започна да тече ужасно много кръв и тя се разрева и седна до нейния приятел. Заведохме при лекарката в училището, за да ги зашие и нейния приятел ревеше от болка,а тя седя и му се смя отстрани, аз я ударих, за да млъкне и хванах моето момче за ръка през пръсти и легнах до него. След това беше много романтично, макар че бяхме в нещо като болница. Когато го хванах за ръката се събудих и наистина усетих някаква ръка, която е хванала моята, беше толкова реално, но... Моля някой да ми помогне с обяснението какво значи този сън. Не е първия подобен, който сънувам и това момче присъства в сънищата ми вече от седмица- две. Благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest