Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън със змия превръщаща се в котка

Сън със змия превръщаща се в котка

  • 04.08.13 01:03#1KleoKleoНовакРегистрация: 16.04.13Град: -Отговори: 9Сън със змия превръщаща се в котка Сестра ми е сънувала, че я хапе змия. След като змията я е ухапала, сестра ми я хвърлила през терасата, но тя се превърнала в котка и пак се приземила при нея и възвърнала предишната си форма на змия и отново я ухапала. Как бихте изтълкували този сън ? Благодаря ви.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.08.13 05:33#2Rosi StoyanovaRosi StoyanovaАдминистраторРегистрация: 15.10.13Град: СофияОтговори: 58от: Сън със змия превръщаща се в котка Ухапване от змия май не е на много хубаво. И тя е била доста упорита - два пъти я е ухапала. В крайна сметка обаче може и сънят нищо да не означава, понякога има и такива сънищаОтговорОтговор с цитат
  • 05.08.13 05:41#3KleoKleoНовакРегистрация: 16.04.13Град: -Отговори: 9от: Сън със змия превръщаща се в котка Благодаря ОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.13 01:30#4hristohristoНовакРегистрация: 12.10.13Град: -Отговори: 1от: Сън със змия превръщаща се в котка Здравей, и аз също като теб се опитвам да намеря отговор на моя сън който е подобен на твоя.
    Първият път сънувах че в двора ми има котила от змии много много змии и аз ги прескачах но ме охапаха тогава две черни сенки ме издърпаха и ме махнаха от там.
    Вторият път сънувах пак на двора бъркам в саксия и корените на цветето се превърнаха в змия черна кобра която също ме ухапа аз се оплащих и баба ми която е починала ме изми като се върнах видях змията пак там и до нея имаще египетски саркофаг
    незнам как да тълкувам нещата
    не ме е страх и всеки път стигам по-навътре
    можеби с това трябваще да започна
    Още като дете имах кощмари и страхове но тогава баба ми бог да я прости лееше куршуми и направи така да не се страхувам.
    Но преди години когато дядо ми почина 10 дена преди 40-сет те му го сънувах как лежи в ковчега и ми казва да слагам цимент на деня му крак и това си го спомям много добре на другия ден излезнах с приятел да се пързаляме и си счупих деня крак това беше необяснимо ! и сега кото сънувам тези змии и египетски съркофази незнам каво означава
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.14 10:05#5ioannidisioannidisНовакРегистрация: 22.03.11Град: ПровадияОтговори: 6от: Сън със змия превръщаща се в котка Здравей, автор/ке, аз ще ти разкажа с какво бяха свързани моите сънища от ухапването на змии. Значи първия път когато сънувах че ме ухапа пепелянка, аз се опитах да я убия, но не успях, защото тя избяга. След 5-6 дена почина баба ми.
    Втория случай сънувах пак пепелянка (беше в 15 часа следобед), на която опашката й беше зелена, ухапа ме, но аз успях да я убия. Вероятно точно по време на тоя сън дядо ми е припаднал от много ниско кръвно пред очите на леля ми и братовчетка ми. Най-вероятно е бил на косъм от смъртта.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest