Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Да сънуваш починал близък

Да сънуваш починал близък

• 09.06.13 02:04#1NeliNeliРегистрация: 28.10.12Град: ВарнаОтговори: 4Да сънуваш починал близък Здравейте! Казвам се Нели и съм от град Варна. Искам да споделя с вас моя сън, който ме уплаши много, защото не е първия такъв, който сънувам. Ето го и него: Бях гола. Облечена само с потник и гащи, а върху краката ми бяха открити. Бях в непознат за мен район. Вървях по каменист път, който изведнъж свърши и до мен имаше голямо игрище за футбол, поляна и път, около който имаше много сливови дръвчета и къщи. Срещнах мъж и жена. Жената беше гола, а мъжа беше облечен в червени дрехи, а до него имаше спряна червена кола. Попитах ги къде съм, а те ми казаха , че няма значение това къде съм , а коя съм и с кого съм. Аз бях сама, не знаех коя съм. Мъжът тръгна да ме гони, а в едната си ръка дтржеше запалка, която постоянно палеше и искаше да ми запали косата. Изведнъж излезе силен вятър и той изчезна някъде. Аз се озовах в една къща, след като попитах накъде да вървя. В тази къша имаше само една стая, на стената имаше врата и след вратата друга нова къща с една стая и следваща врата и така трябваше да минавам през много врати, а те ставаха все по-малки и по-малки. Накрая се озовах в двора на съседката ми, която в истинския живот ми е най-добра приятелка. Тя ме извика, за да ми покаже къщата на вече покойния ми дядо (да, казвам така, защото на Великден дядо ми почина ), но тя не беше същата къща, а беше доста по-голяма и по-различна. Отпред предния и прозорец беше счупен, а от къщата липсваха леглото, инвалидна количка, маса и дрехи. В действителност на село няма таква количка, но докато дядо ми беше в болницата седеше в такава. Забелязох, че нямаше пердета на прозорците. Двора също беше различен и отново имаше много сливови дървета в него. Момичето, което ми е съседка просто изчезна изведнъж и аз останах сама. Отново задуха силен вятър и чух някакъв глас да казва: " Нели, пази се, това не е всичко. " След този момент ми се губи съня, не помня друго.Следващото, което си спомням е, че около мен летеше гарван , а баща ми ми каза : "Смърт вещае това, няма какво да се прави, ти си наред" ... Останалите ги виждах като в мъгла, видах ясно само гарвана и къщата. Събудих се от съня и се разплаках... След около час заспах отново и сънувах втори сън, сякаш продължение на предния. Исках да се събудя, но не можех. От втория стн не помня много. В момента аз мама и тати живеем в апартамента на дядо ( дядо е баща на тати за пояснение), а леля ми иска да се дели всичко на две. В съня сънувах, че съм дух, не съществувам. Никой не ме виждаше, само аз ги виждах. Видях как непознат се качва нагоре по стълбите към апартамента , почуква на вратата, а от дръгата страна отваря млада жена с малко дете, момиченце. Той ги пита кои са, защо са в апартамента, а майката каза, че живеят там под наем. Действието изведнъж се пренесе в училището ми и до мен беше детето от апартамента. Имаше човек, може би полицай, не знам, беше униформен, който каза на целия клас за това, че дядо ми е починал, а аз и семейството ми няма да получим нищо, изсмя се зловещо, като по филмите и с това свърши всичко. Може и да е имало още но не помня друго. Да добавя, че предната вечер, преди да сънувам този сън сънувах как леля ми казва на тати, че дядо ми не е в ковчега, гроба му е подпален и нещо такова, но не помня.. Моля, ако някой знае какво горе-долу значи този сън да коментира. Само да добавя като информация, че този сън не ми е първи подобен, а и всичко което сънувам се сбъдва. Благодаря за отделеното време!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest