- 20.12.12 12:02#1Исках да бия едно момичеАз искам да бия едно момиче и отивам в училището и. там има полянка или нещо подобно тя излиза, аз се събувам, махам си очилата и обиците и отивам при нея бия я бия я и едно момче с което съм имала много общо минало е там. момичето лежи на земята аз съм с разкървени ръце. той ми вика аз не съм вярвал че имаш такава сила и тем подобни. тя стана и той само както ми говори нещо си и аз се обръщам и я ритнах и падна .. според мен си личи колко мразя това момиче и как все още имам чувства към момчето. даже приятеля на момичето беше там .. а с него колко общо имаме .. ;х та той нещо започна да ми крещи аз го ударих и млъкна.
Училището не е това което е в истинския живот а е някакво средновековно .. а това което беше най странно за мен беше че когато се събудих от устата ми течеше кръв, от устата също и по възглавницата имаше .. моля помогнете ми :kiss:ОтговорОтговор с цитат - 20.12.12 12:22#2от: Исках да бия едно момичеСпоред мен се научи да прощаваш, и да бъдеш по благосклонна към прошка, по толерантна и по-сдържана и по-добра.
Омразата и агресията ти към това момиче, явно са доста големи. Хората са такива че им е по-лесно да мразят, да злобеят и да нараняват, от колкото да прощават,обичат и помагат.
Докато четох,усетих чувството на омраза и агресия в теб. И ми беше отвратително.
Има една приказка "Има две кучета, добро и лошо, от теб зависи кое куче ще нахраниш..."
ОтговорОтговор с цитат - 20.12.12 11:35#3от: Исках да бия едно момичепрекалено много са ме наранявали и няма как да се науча да прощавам защото правя за всеки всичко а накрая никой с нищо не ми е благодарен .. и да агресивна съм .. а ако може да ми кажеш и това за кръвта какво значи .. ОтговорОтговор с цитат
- 21.12.12 05:11#4от: Исках да бия едно момичеnulsinka :прекалено много са ме наранявали и няма как да се науча да прощавам защото правя за всеки всичко а накрая никой с нищо не ми е благодарен .. и да агресивна съм .. а ако може да ми кажеш и това за кръвта какво значи ..
Кръвта е истина, ще чуеш от някой някаква истина.
За агресията и прошката.... Това ще ти пречи за в бъдеще, опитай се да го изкорениш.Не помагай на всеки, чуй какво ти казва сърцето, то най-добре знае кой заслужава и кой не
Успех!ОтговорОтговор с цитат - 21.12.12 07:41#5от: Исках да бия едно момичене мога да давам на всеки по 1074 шанса ..
1 пропиляват го
2 пак същото
3 пак същото не, няма да има 4ти .. вярно е че и аз не съм перфектна .. но все пак не се е***ам така с хората .. има си причина да мразя .. и не мразя тези които са ми давали ръка .. мразя тези които са ме предали и сякакви такива .. мерси все пак
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest