Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Всяка вечер сънувам кошмари, свързани с любовницата му

Всяка вечер сънувам кошмари, свързани с любовницата му

• 09.02.12 02:17#1Даниела ПанайотоваДаниела ПанайотоваРегистрация: 09.02.12Град: АприлциОтговори: 1Всяка вечер сънувам кошмари, свързани с любовницата му....ту се карам със съпруга си, заради нея...., ту с нея - даже и съпроводено с шамари,... ту се сравнявам с нея.... и така всяка вечер!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.12 11:48#2SvetlaSvetlaРегистрация: 10.02.12Град: Велико ТърновоОтговори: 1от: Всяка вечер сънувам кошмари, свързани с любовницата муО милата...Ти се измъчваш заради него, ами напусни го всичко на теб се трупа, а той си прави кефа, направи да разбере че има по важни за теб неща , той ще преоцени ситуацията.

По повод съня ти, той показва много неща. Ти имаш нужда да се осбодиш от агресията , която е в теб. Сънят ти ясно показва , кой е агресора и ти трябва да се освободиш. Ако в случай , че не може да проявиш твърдост и да го напуснеш или нямаш възможност има два варианта.
    Първият е да продължиш все едно нищо не е било, НО СИ НАМЕРИ ЗАНИМАНИЕ СКОЕТО ДА ИМАШ ПУБЛИЧНОСТ, било плетки, кулинария, направи си страница във фейсбук и нещата сами ще ти покажат колко хора ще се намерят да ти се възхищават и оценяват.И тогава вярвай ми ще преосмислиш много света около теб.
    Вторият е да го напуснеш, но няма да е лесно нито на теб нито на семейството ти, но ще имаш свобода...Всеки се бори з а нея..
    И не забравяй, няма грозни и дебели жени има НЕПОДДЪРЖАНИ! Това ще рече, че като сме домакини, не сепоглеждаме често в огледалото, защото не ни е до него - кюфтета, прахосмокачки, деца.., Сложи си едно огледало и като се наплачеш от яд и мъка се погледни и кажи ..КОЛКО СЪМ ХУБАВА...НЯМА ДА СЕ ДАМ. Аз също съм била в твоята ситуация и беше много мъчително. Светла
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.12 02:07#3Даниела ПанайотоваДаниела ПанайотоваРегистрация: 09.02.12Град: АприлциОтговори: 1от: Всяка вечер сънувам кошмари, свързани с любовницата му...мила Светла, не знаеш колко съм ти задължена за коментара, и ако все пак имаш нужда от един искрен приятел, можеш да ми напишеш имейл за да ти се индивидуализирам. За мен ще е много приятно! Сърдечни поздрави!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest