Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душа

За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душа

  • 06.10.11 07:33#1SilviyaSilviyaНовакРегистрация: 06.10.11Град: СофияОтговори: 2За тази ясновидка , благодарности от цялото ми сърце и душаЗдравейте на всички от този форум,

    Знаете ли иде ми да крещя от щастие, от радост. Толкова съм щастлива. Сега ми се насълзяват очите, като пиша това, което искам да ви споделя.

    Моя приятелка ми даде имейла на тази жена Даниела - ясновидка, тук от този сайт и аз се свързах с нея и реших да отида. Толкова проблеми имах и като че ли ми се натрупваха и натрупваха още. Сутрин ставах като смазана и без желание за нищо. И така, казах си, какво пък толкова пари съм давала и по други гледачки, знам ли, може би и по скоро вече нямах изход. И така оказах се при нея. Това, което през тези горе долу 30 мин ми каза тя не успях да го осмисля и си казах почти на излизане: Хм това, което ми казва, като че ли не се отнася за мен. Тя ме изпрати до външната врата погледна ме в очите и ми каза: Виждам, че не ми вярваш и ме помоли да изчакам няколко минути.

    На връщане държеше в ръката си един плик и ми каза “Моля те, къпи се с това три дни, следващите 3 всяка вечер чети това, което съм ти сложила вътре. Преди да минат 9 дни момчето, което обичаш ще ти се обади и ще те помоли да поговорите. Не забравяй, че той много те обича, но вината да се отдръпне е твоя. За това, че не ти върви е защото избързваш без да мислиш. ТУК ЗНАЕХ ЧЕ ТЯ ИМАШЕ ПРАВО.

    И за това, което съм ти сложила вътре пари няма да ти взимам, за да се научиш да вярваш в хората и да се отваряш към тях. Когато решиш, че можеш да ми се довериш, върни се.
    Да ви кажа тръгнах си малко засрамена. Тогава си дадох сметка, че съм горделива и в живота и със брат ми и със хората, които ме обичат повече отколкото аз тях. Разплаках се. Плаках почти до спирката. В автобуса си мислех за това, което тя ми говореше. На седмият ден ако искайте вярвайте, ако искате не, ми се обади Венци и се разбрахме.

    Минаха дни и аз се върнах при тази жена. Извиних и се защото се срамувах от нея, но тя ме погали и ми каза: Въпреки горделива ти си силна. Аз само ще ти отворя пътищата, а ти върви по тях с разума си.

    Извинявам се, че това стана като разказ, но тези пари, които похарчих при тази жена бяха най-приятно похарчените, или не по скоро си купих урок за живота с тях. Най-голямата ми инвестиция. Започнаха да ми се подреждат нещата и сега виждам смисъла зад всички думи, които ми беше казала тази жена.

    Щастлива съм, мислиме за сватба и вярвайте ми хора тя е първият човек, който ще поканя.............
    ЩАСТЛИВАААААААААААААААААААААААААААААА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМММММММММММММММ.
    БЛАГОДАРЯ ТИ ДАНИЕЛААААААААААААААААААААААААААА
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest