Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сбъднат сън

Сбъднат сън

• 21.09.11 04:09#1MartyMartyРегистрация: 21.09.11Град: -Отговори: -Сбъднат сънЗдравейте!

Аз съм на 12 год. Един приятел в училище си беше изгорил едната страна на лицето. Нямаше го няколко дни от училище. Една нощ сънувам че разговарям с него в училище и че белега му е отдясно. Когато отидох на училище той беше там и белега му беше отдясно. И изглеждаше белега така както го сънувах. Имам бенка отдясно на врата, а четох че хората с бенка отдясно имат някакви способности.

Пишете вашите коментари. Някой друг бил ли е така?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.11.11 08:39#2мЕГИмЕГИРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Сбъднат сънНе се вкарвай в разни филми.
    Или по - точно, не си въобразявай каквото и да било за разнити му бенки и така нататък.
    Относно бенките, това са хора, които са много особени на времето когато са се женили. Хората са си търсили хора без никакви белези, особено видими бенки. Това са доста трудни хора, много особени, все недоволни. Извинявай, че ти го пиша, но дано да си изключение за дарба, не забравяй, живей си спокойно и кротко, и мирно и ще ти се случват само хубави неща. Успех. Меги.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest