- 04.09.11 03:14#1Сънувах БожестваЗдравейте, аз съм нова тук, от много време се каня да пиша, но все не намирам смелост да разкрия сънищата си, надявам се, че тук ще ми помогнете в това мое начинание
Първо искам да вметна че не знаех нищо преди за тези богове, така да се каже.
Започвам с 1вия:
По принцип, много често си помня сънищата, но един ми остава до ден днешен в главата и никога не забравям.
Сънувах си аз обичайното - случки от училище, роднини и тнт и в един прекрасен момент се озовах на място, което беше голямо, черно пространство, не виждах началото и края му, но знаех, че е безкрайно. И там, някъде седеше ( и тук идва интересното) индийският Бог Шива, тялото му светеше в небесно син цвят, имаше луна в косите, която светеше в сребристо. Беше много красиво, той седеше и пишеше нещо, след малко се озовах седнала до него (от дясната му страна)Той излъчваше уникално спокойствие, не знаех какво точно пише, но знаех, че беше нещо важно.
Ето го и 2рия:
Сънувах, че аз и роднини сме в Индия, търсейки някаква стая за пренощуване. След миг вече бяхме пред някаква бяла стая и на вратата седеше една много красива статуя на жена седнала на тигър ( след като се разрових, разбрах, че е богиня и се казва Дурга) Другите роднини нахултаха в стаята, само аз се спрях пред стаята и извиках няма ли да отдадете почит на Майка. Стаята беше истински рай върте бяла с много различни цветя, които имаха топли и нежни цветове. Обстановката, беше изключително спокойна и както си седях в един момент пред мен дойде някаква жена, мисля че беше някъде около 40 годишна облечена с червено сари, с дълга кестенява коса и голяма точка на челото тя седна до мен и започна да му разказва за Дурга. Само помня, че тя каза това е нашата майка и изведнъж започна да се променя цялата и се превърна в ( според гугъл друго вревъплащение
на Дурга - Кали)
Видях в гугъл, че Кали, както и Шива разрушават, но в сънищата бяха прекрасни и искаха да ми покажат много неща...
Ще ми помогнете ли да разбере причината за тези сънища, на предишен живот ли се дължи? Как мислите?ОтговорОтговор с цитат - 13.09.11 07:51#2от: Сънувах БожестваТи си отговаряш сама с ника си
Първо си седнала до Шива, а е ясно само на кой е позволено това.
Дори е записал повишението ти.
След това въпреки, че жената е казала за Дурга, че е наша Майка, сама се е превърнала в нея.
Очевиден намек.
"Ще ми помогнете ли да разбере причината за тези сънища, на предишен живот ли се дължи ?"
Явно защото роднините ти не са дали пет пари за тези неща.
Ако не беше миналото ти и ти щеше да си така.
Иначе разрушението не е лошо по принцип.
Ако несъвършените/кофти неща се оставя да се множат щяха отдавна да са прецакали всичко.
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest