Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
По-неграмотно, моля -_-
Анонимен коментира:
Падна ми е 8... Всъщност не е вярно!"Комуникацията във вашата връзка е много слаба – нямате желание да се чуете един друг. И двамата сте големи егоисти и силни характери." Комуникираме си повече от добре, разбираме се дори само с поглед! Не сме егоисти, но наистина имаме силни характери :D Едва ли има по-добра връзка от нашета -_- никога не спичаме :D баси измишльотините!!!
Анонимен коментира:
Аз съм сатанистка от 6 години.Вярвам както и служа на дявола.Незнам как но много пъти ми е помагал,следвам мрака,тъмнината,злото и т.н.т. и се надявам като умра да ида в ада.Дявола е всичко от което се нуждая и никой не може да ме обеди в обратното.Ще дойде време и злото ще царува само вярващите в дявола ще оцелеят.Не ме е срам от религията ми,нито от това което съм.
Анонимен коментира:
ами ако е кърваво аниме с нож в ръката
Анонимен коментира:
яко аз всеки ден поне по 2 пъти изпадам в такава хипноза(не ми помага за ученето,но ми помага за бързината на ръцете незнам защо)но за да е пълна си пускам музика.В нея правя нещо които са невъзможни наистина,израсходвам си излишната енергия,бия се ... и т.н.т.