Браковете в годината на заека са успешни

Браковете в годината на заека са успешни

1

На 3 февруари започва годината на Заека според китайския хороскоп. Сключените бракове в годината на Заека са успешни. Децата, родени в годината на Заека, са талантливи. Какво ни чака в годината на Зае

1

Китайски Хороскоп

Китайски Хороскоп - Последните заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Китайски Хороскоп. Нашите статии за Китайски Хороскоп от вековете до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Китайски Хороскоп.
Китайски Хороскоп - Родените през 2011 ще са подвластни на Метала

Родените през 2011 ще са подвластни на Метала

28.12.201002211

Според източния календар летоброенето се дели на шестдесетгодишни цикли, които включват в себе си дванадесетгодишни животински цикли. Всяка година е подвластна на определена стихия.

Китайски Хороскоп - Какви са родените в годината на Заека

Какви са родените в годината на Заека

26.12.2010011676

Родените в годината на Заека стават прекрасни дипломати и юристи, но в бизнеса са опасни партньори. Заекът се разбира добре с Кучето, Козата и Прасето, но трябва да избягва Плъха.

Китайски Хороскоп - На кого ще му върви финансово в годината на Котката?

На кого ще му върви финансово в годината на Котката?

06.12.2010036639

Прогнозата за следващата година, която ще премине под знака на Котката /Заека/ по китайския календар, предрича хармонична година за Дивите прасета и за Кучетата.

Китайски Хороскоп - В годината на Тигъра се раждат победители

В годината на Тигъра се раждат победители

07.03.201004149

Децата, които ще се родят в годината на Тигъра, ще бъдат победители в живота си с изразено чуство на справедливост. Качества на децата-тигри според китайския хороскоп.

Китайски Хороскоп - Какво ни очаква в годината на Тигъра

Какво ни очаква в годината на Тигъра

03.01.201006983

Какво очаква в годината на Тигъра представителите на дванадесетте зодиакални знаци според китайския хороскоп. В китайския хороскоп те носят имената на животните.

Китайски Хороскоп - Катаклизми и катастрофи в годината на Тигъра

Катаклизми и катастрофи в годината на Тигъра

02.01.201003935

За източните народи годините на Тигъра са знак за катаклизми и катастрофи. В годините на Тигъра са започвали много световни кризи. Какви са хората, родени под знака на Тигъра.

Китайски Хороскоп - Как да посрещнем годината на Тигъра, за да ни върви

Как да посрещнем годината на Тигъра, за да ни върви

01.12.2009020970

Годината на Тигъра трябва да бъде посрещната подобаващо, за да донесе късмет, гласи китайски хороскоп. Наблегнете на жълтия цвят, сервирайте много месо. Нова година, нов късмет през годината на тигъра

Китайски Хороскоп - Годината на бика е на страната на работливите

Годината на бика е на страната на работливите

01.01.200901124

2009 e годината на Бика според древния китайски хороскоп. Той ще замени годината на жълтия плъх. Девизът му е работа, семейство, родина. Годината на бика е следвана от годината на тигъра.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни