Астероидите са донесли водата на Земята?

Астероидите са донесли водата на Земята?

1

Наличието на вода на орбитиращ астероид бе регистрирано от учени. Това вероятно означава, че астероидите са донесли водата на земята след масирана бомбардировка.

1

Вода

Вода - Актуални теми и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Вода. Материали за Вода от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Вода.
Вода - Как да гадаем с яйце

Как да гадаем с яйце

12.03.2010116138

Белтък от кокоше яйце ще ви покаже какво предстои да ви се случи. Окултният ритуал за гадаене се прави в полунощ с чаша вода, в която сипвате бавно белтък.

Вода - Течно стъкло ще спаси хората

Течно стъкло ще спаси хората

15.02.201004691

Течно стъкло, което се разпръсква с помощта на спрей, ще може да предпази хората от различни видове бактерии, а лозята - от убиващите ги гъбични заболявания. То ще се отмива с вода.

Вода - Изтезанията на Инквизицията

Изтезанията на Инквизицията

14.12.200908509

Ордалията, известна в Средновековието като разновидност на Божия съд, се е основавала на вярата в това, че ако човек е невинен, Господ ще помогне. Най-практикуваните изтезания на Инквизицията.

Вода - От сомати се излиза с вода от таен извор

От сомати се излиза с вода от таен извор

30.11.200904871

Установени са случаи, когато йога влиза в състояние на сомати, до което се стига след медитация и пиене на специална вода от езера в Хималаите.

Вода - Чудновати мехури бълбукат под Антарктида

Чудновати мехури бълбукат под Антарктида

06.10.200904125

Подводни езера се крият под дебелия ледников слой на Антарктида. Водата в тях циркулира постоянно, въпреки че те се намират на хиляди километри едно от друго. Това води до топене на ледовете.