Пътят на душата към задгробния живот

Пътят на душата към задгробния живот

7

Има ли живот след смъртта и къде отива душата, след като напусне тялото? Вижте според Библията какъв път изминава душата от момента на смъртта до изкачването си на небето. Задгробен живот и грехове.

1

Душа

Душа - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Душа. Материали за Душа от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Душа.
Душа - Мистичните филми отварят тайната на душите ни

Мистичните филми отварят тайната на душите ни

12.04.20101010648

Мистичните филми отварят тайната на нашите души. Хора, които харесват филми за мъртъвци, крия истинските си чувства. Филмите за вампири пък се нравят на тези, които имат забранени страсти.

Душа - Серийните убийци са хора с мутирала душа

Серийните убийци са хора с мутирала душа

24.01.201025740

Парапсихолозите считат, че серийните убийци са хора, жертва на мутация на душата по време на реинкарнацията. Учените от областта на паранормалните явления имат интересно обяснение.

Душа - Татуировките са печат от Дявола

Татуировките са печат от Дявола

07.01.20103226293

Татуировките по тялото на човек са енергиен белег, вид договор със злите сили, с Дявола. Може ли да се отстрани договорът с Дявола? Съшествува ли душата в отвъдното и има ли духовен свят?

Душа - Пеещи скали всяват ужас в цял свят

Пеещи скали всяват ужас в цял свят

17.12.200929855

Пеещи камъни, които издават звън като камбани и стонове, съществуват на много места по света. Не е ясно на какво се дължи този феномен, но според местните там са затворени душите на мъртъвци.

Душа - Индийска медитация отделя душата от тялото

Индийска медитация отделя душата от тялото

26.10.200949308

Сомати е висша форма на медитация, която отделя душата от тялото посредством висш разум. В основата стои връзката между биополето и водата в организма, твърди индийския свами Дарам Радже Бхарти.