Тест на Фройд показва скритите страни на личността

Тест на Фройд показва скритите страни на личността

8

Тестът, разработен от бащата на съвременната психология Зигмунд Фройд, ясно и точно може да определи несъзнателното отношение, което имаме към определени страни в живота си.

1

Тестове

Тестове - Последните заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Тестове. Любопитни статии за Тестове от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Тестове.
Тестове - Тест на Фройд показва приоритетите ни в живота

Тест на Фройд показва приоритетите ни в живота

24.02.20141220460

Известният психолог и философ предлага тест, според който точно могат да се определят житейските приоритети на всеки един човек.

Тестове - Бърз тест: Нарцисист ли сте?

Бърз тест: Нарцисист ли сте?

07.09.201316112

С помощта на бърз тест можете да разберете дали сте нарцисист. Достатъчно е да отговорите с да и не на въпросите, а след това да изчислите резултатите.

Тестове - Бърз тест: Имате ли здравословен сън?

Бърз тест: Имате ли здравословен сън?

04.08.201375353

За да спите достатъчно добре, е необходимо да спазвате някои правила. В случай, че не сте убедени, че сънят ви е достатъчно добър, за да може тялото ви да си отпочине, направете следния тест.

Тестове - Психогеометричен тест

Психогеометричен тест

17.08.20111212485

Психогеометричният тест разкрива с помощта на пет фигури какъв тип личност сте и ставате ли за началник. Триъгълника избират лидерите, а кръга - слабите ръководители.

Тестове - Разберете откъде произлизат най-дълбоките ви страхове с този тест

Разберете откъде произлизат най-дълбоките ви страхове с този тест

30.11.199917294

Дори най-елементарните ви страхове показват дълбоки рани във вас, които още ме са зараснали. За да разберете какъв е източникът на някой от подсъзнателните ви тревоги, направете си този тест.