Най-странните обитатели на океаните

Най-странните обитатели на океаните

Сред най-странните жители на океаните е хищната риба хаулиод, която привлича жертвите си със светеща топка на опашката. Тя има огромни зъби, които стърчат във всички посоки от устата й.

1

Риби

Риби - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Риби. Нашите статии за Риби от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Риби.
Риби - Какво знаете за тези животни

Какво знаете за тези животни

16.09.201113069

Всяка година десет души в света умират от нападение от акули. За същия период от време умират над сто човека от травми, причинени от крава.

Риби - Любопитни факти за животните

Любопитни факти за животните

27.01.201123636

Сред не особено известните факти за животните е този, че крокодилите поглъщат големи камъни, за да се гмуркат по-добре и че някои риби притежават както мъжки, така и женски полови органи.

Риби - Перлите носят щастие, но не на всеки

Перлите носят щастие, но не на всеки

24.01.2011012946

Перлите носят късмет на Водолеите и Рибите, а останалите зодии трябва да ги носят само ако не работят с деца, не са актьори или пътешественици - на такива хора перлите носят нещастие.

Риби - От небето валят мъртви птици

От небето валят мъртви птици

10.01.201102005

Масови измирания на птици и риби са регистрирани през първите няколко дни от годината. Често се случва няколко хиляди птици да умрат едновременно от лоши метеорологични условия или фойерверки.

Риби - Тайната на румънските динозаври джуджета

Тайната на румънските динозаври джуджета

15.09.201001915

На остров Хатиг в Румъния били открити кости от динозаври, които са били джуджета през целия си живот. Рибите, птиците и всички животни на острова са по-малки, отколкото навсякъде по света.

Риби - И рибите страдат от безсъние

И рибите страдат от безсъние

02.12.200901861

Повечето риби спят и както се случва и при хората, понякога страдат от безсъние, сочи изследване на канадски учени. Те изследвали зеброви рибки, които най-лесно стават безсънни.