Нумерология

Нумерология

Нумерологията е псевдонаука за числата. Според нумерологията всеки един от нас има различна вибрация, която може да се изучи чрез името, часа, деня, месеца и годината, през която е роден. Числата са древен метод за разпознаване на тази човешката вибрация и съдба. Методът е използван още във Вавилон и древен Китай за тълкуване на човешката съдба и личност чрез числата.
Числото 5 в нумерологиятаЧислото 5 в нумерологията
22 Май
4
Жана Г.
Числото 5 има специално значение в нумерологията – науката за числата. Ако вашето лично число е петица, вие ще срещате много трудности в живота, но ще постигате и много успехи.
Нумерологична съвместимост между двама душиНумерологична съвместимост между двама душиИзчислете коефициента на съвместимост помежду си и вижте дали числата са на ваша страна. Съберете датите си на раждане и вижте какво казват числата от 1 до 9 за вашата връзка.
Намерете си половинка според нумерологиятаНамерете си половинка според нумерологиятаНашите имена носят своите вибрации. Те определят съдбата на хората и влияят върху нея. Съвместимостта на характерите между двама души и хармонията помежду им зависи и от техните имена.