Мистерията на пръстена от Атлантида

Мистерията на пръстена от Атлантида

9

Пръстенът на Атлантида защитава от лошо влияние и влия положително дърху здравето на притежателя му. Кратки легенди за пръстена на Атлантида.

1

Атлантида

Съществувала ли е наистина Атлантида или е просто един мит? За Атлантида споменава още Платон. Учени твърдят, че Атлантида се намира между остров Кипър и Сирия. Измислица или не, вижте някои избрани материали за потъналия континент Атлантида.
Атлантида - По следите на Атлантида в Средиземно Море

По следите на Атлантида в Средиземно Море

06.08.200905047

Търсенето на останки от изгубения остров Атлантида е започнало по южните брегове на Кипър. Учени смятат, че изчезналият континент описван от Платон се намира на дъното на Средиземно Море.

Атлантида - Изследовател твърди, че Атлантида е Ирландия

Изследовател твърди, че Атлантида е Ирландия

13.07.200905677

При посещение на древните гробни места в Ирландия, изследовател твърди твърди, че са това останки от изгубени цивилизации или по точно Атлантида. Изгубените храмове на Атлантида.

Атлантида - Атлантида се намира между Кипър и Сирия

Атлантида се намира между Кипър и Сирия

01.07.200909659

От незапомнени времена Кипър е асоцииран с Афродита - богинята на любовта, но сега учени го свързват с откриването на Атлантида. Според легендите Атлантида на Платон се намира между Кипър и Сирия.

Атлантида - Бермудският триъгълник - мистериозни изчезвания и факти

Бермудският триъгълник - мистериозни изчезвания и факти

17.06.2009019373

Бермудският триъгълник, наричан още Дяволския триъгълник, се е появил в резултат на извънземни сили на мястото на Атлантида и вероятно духове го населяват. Даже Христофор Колумб пише за него.

Атлантида - Изгубеният град на Атлантида - факт или измислица?

Изгубеният град на Атлантида - факт или измислица?

01.06.200909403

Изчезналият град Атлантида - мит или реалност? Някои твърдят, че се намира в средата на Атлантическият Океан, други пък казват, че е бил част от Минойската Империя. Изчезнали Цивилизации.

Атлантида - Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

Едгар Кейси – Предсказания за бъдещето или вече факт

03.02.2009026483

Някои от сбъднатите предсказания на спящият пророк Едгар Кейси. Зашеметяващи прогнози, които се оказват вярни. Предсказание за деня на собствената си смърт.