ЦРУ пътува във времето от години?

ЦРУ пътува във времето от години?

2

Има редица истории, филми, книги и игри, в които героите без проблем пътуват във времето. Оказва се, че подобни фантастични портали, които могат да ни отведат в миналото или бъдещето, отдавна са отворени от ЦРУ.

1

Пътуване във времето

Пътуване във времето - Новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко за Пътуване във времето. Любопитни статии за Пътуване във времето от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални събития и Пътуване във времето.
Пътуване във времето - Експериментът Филаделфия – невидимият кораб, пътувал във времето

Експериментът Филаделфия – невидимият кораб, пътувал във времето

31.07.201505117

Историята на кораба Елдридж и до днес остава една от най-големите мистерии, за която никой не е успявал напълно да потвърди или отрече версията, че плавателното средство е пътувало във времето.

Пътуване във времето - Телепортацията ще е най-обикновено явление в края на века

Телепортацията ще е най-обикновено явление в края на века

26.11.201401685

Иновативните технологии, които ще позволяват на хората да пътуват във времето и да се телепортират в пространството, ще станат реалност към края на това столетие.

Пътуване във времето - Версайската загадка или пътуване във времето

Версайската загадка или пътуване във времето

31.08.201405870

Младите жени започнали да се притесняват, женската им интуиция подсказвала, че нещо не е наред. Навън захладняло, станало тихо. Но това не било най-зловещото.

Пътуване във времето - Учени проведоха първото пътуване във времето

Учени проведоха първото пътуване във времето

30.06.201403996

Австралийски учени от Куинсландския университет проведоха за първи път пътуване във времето, като изпратиха два фотона в миналото и ги върнаха успешно в настоящето.

Пътуване във времето - Гост от бъдещето?

Гост от бъдещето?

14.08.201305078

Разпалени дебати бяха провокирани от теоретиците на конспирацията заради филм, на който, според тях, безспорно се появява мистериозен пътешественик във времето.

Пътуване във времето - Окултните практики

Окултните практики

20.05.201306142

Сред най-висшите окултни практики е сталкингът. Тя променя изцяло не само вътрешния свят на човека, но дори и външния му вид. Сталкингът позволява на окултистите да се превръщат в други хора.

Пътуване във времето - За телепортацията и апортите

За телепортацията и апортите

28.07.201004009

Телепортацията най-просто казано е пътуване през времето. Апортите са също един вид телепортация. През 1930 година Чарлз Форт въвежда думата телепортиране.

Пътуване във времето - Ще пътуваме във времето – но само напред

Ще пътуваме във времето – но само напред

03.06.201004871

Геният на теоретичната физика Стивън Хокинг е убеден, че пътешествията във времето са възможни - но само напред в бъдещето. За целта трябва да се построи свръхскоростна машина на времето.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни