Извънземни

Извънземни

Истории и неоспорими факти за извънземни. Следи от извънземни цивлизации и култури. Разкази и статии за извънземни, НЛО и други паранормални събития. Очевидци на извънземни събития.
НЛО случаят Силфо и до днес остава загадкаНЛО случаят Силфо и до днес остава загадкаВ края на 1959 година става нещо наистина необяснимо. Трима души от Обединеното кралство се натъкват на летяща чиния.
Трусовете в Пловдив са дело на извънземни!Трусовете в Пловдив са дело на извънземни!Трусовете в Пловдив, които събудиха жителите на града под тепетата, са дело на извънземните. Според конспиративни теории, при вторият трус животните не са реагирали.
Биолог видя НЛО в градината си! Вижте разказа муБиолог видя НЛО в градината си! Вижте разказа муСлед тази странна случка младият биолог побързал да се свърже с властите и да им разкаже. По всичко личало, че той наистина е видял нещо необикновено.
Вижте семейството, отвлечено от извънземни, и историята муВижте семейството, отвлечено от извънземни, и историята муВижте разтърсващия разказ на семейство, което е било отвлечено от извънземни.
Полицаи преследваха НЛО! Вижте какво разкриха за извънземния корабПолицаи преследваха НЛО! Вижте какво разкриха за извънземния корабС названието Белгийска НЛО вълна се назовават редица случаи на неидентифицирани обекти, забелязани да летят в Белгия между 1989-та и 1990 година.
Космически кораб или тракийска гробница е могилата край Юнаците?Космически кораб или тракийска гробница е могилата край Юнаците?Село Юнаците открай време е известно с уникалната си селищна могила и прилежащата ѝ тракийска гробница. Днес обаче истината е разкрита – това е един добре замаскиран космически кораб. Дали траките са го наследили от предишна цивилизация. . .
НЛО ли е това! Вижте какво заснеха над вулкана ПопокатепетълНЛО ли е това! Вижте какво заснеха над вулкана ПопокатепетълСтранен летящ обект бе забелязан да лети над вулкана Попокатепетъл в Мексико, за когото се предполага, че често е посещаван от извънземни създания
Полицай се сблъска с НЛО, докато разследваше кражбаПолицай се сблъска с НЛО, докато разследваше кражбаЕдно от най-вълнуващите и ярки преживявания разказва полицаят Алън Годфри, който цял живот ще помни датата 28-ми ноември 1980 година.
Мъж, отвличан от извънземни, показа техни снимкиМъж, отвличан от извънземни, показа техни снимкиПопулярен уфолог от Великобритания сподели в социалните мрежи стари снимки, изобразяващи обитатели на друга планета.
Те идват! Вижте нашествието на извънземни в КолумбияТе идват! Вижте нашествието на извънземни в КолумбияНашествие на извънземни изкара акъла на цяла Колумбия. Хиляди наблюдаваха мистериозен и ярък неидентифициран обект.