Метамфетамините – тайното оръжие на Вермахта

Метамфетамините – тайното оръжие на Вермахта

2

Най-накрая е открита истинската причина за прословутата немска издръжливост. Оказва се, че едно вълшебно хапче е зареждало германските войници по времето на Втората световна война с енергия.

1

Втората световна война

Втората световна война - Новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко на тема Втората световна война. Любопитни статии за Втората световна война от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални явления и Втората световна война.
Втората световна война - Хитлер планирал да унищожи света с космическо оръжие

Хитлер планирал да унищожи света с космическо оръжие

02.04.201394925

Амбицията и желанието за победа на райхсканцлера на Германия Адолф Хитлер не е познавала граници. След обрата на войната през 1943г. Хитлер се обръща за помощ към инженера Херман Оберт.

Втората световна война - Хитлер издигнат от тайно общество

Хитлер издигнат от тайно общество

12.11.201237395

Хитлер не е имал нужда да завладява Сталинград и Владикавказ от стратегическа гледна точка, за да победи Сталин. Според някои източници упорството му идва от увлечението му по окултизма.

Втората световна война - Неразрешени Мистерии от Втората Световна Война

Неразрешени Мистерии от Втората Световна Война

07.11.2012018953

Около събитията през Втората световна война има много класифицирани информации, които пораждат и много мистерии около различни исторически факти свързани с войната.

Втората световна война - Чърчил и Айзенхауер засекретяват инцидент с НЛО

Чърчил и Айзенхауер засекретяват инцидент с НЛО

23.08.201003724

Британският министър-председател Уинстър Чърчил и генерал Дуайт Айзенхауер засекретяват инцидент с НЛО в разгара на Втората световна война.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни