Жените ще стъпят първи на Марс

Жените ще стъпят първи на Марс

Медицински изследвания са категорични за едно нещо - женските тела имат по-силни сърца и по-добре издържат на вибрации и излагане на радиация.

1

Астронавти

Астронавти - Новите текстове и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Астронавти. Любопитни статии за Астронавти от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Астронавти.
Астронавти - Акито на астронавтите се превръща в биогориво

Акито на астронавтите се превръща в биогориво

10.12.20140499

Аки-то на астронавтите да се превръща в гориво – това е новата идея на учените от университета във Флорида. Те са разработили иновативна технология, чрез която екстрементите на астронавтите ще се превръщат в метаново гориво за космическите кораби.

Астронавти - Вече всеки може да гледа Земята от Космоса

Вече всеки може да гледа Земята от Космоса

08.05.201404486

Всеки любопитен ще има изглед към Земята от борда на Международната космическа станция, тъй като живото излъчване в интернет вече е факт.

Астронавти - Астронавтите в Космоса имат кръгло сърце

Астронавтите в Космоса имат кръгло сърце

10.04.201401751

За мнозина животът е Космоса е блян. Малцина го достигат, но още по-малък е процента от хора, които се замислят какво коства това всъщност. Да видиш Земята от високо би било уникално.

Астронавти - Жените, които покориха Космоса

Жените, които покориха Космоса

07.09.201302135

Космическите постижения се свързват предимно с имената на първия космонавт – Юрий Гагарин, и първия човек, стъпил на Луната – Нийл Армстронг. Тези мъже вдъхновиха много жени да полетят към космическото пространство.

Астронавти - Микроби-мутанти осуетяват превземането на Марс

Микроби-мутанти осуетяват превземането на Марс

07.11.200902204

Микроби-мутанти могат да осуетят намеренията на човечеството да създаде колонии на Марс. Микробите поразяват имунната система на астронавтите. Човекът в Космоса е слаб и по друго направление.

Астронавти - Роботи заменят астронавтите в Космоса

Роботи заменят астронавтите в Космоса

07.11.200901184

В близкото бъдеще роботи ще заменят астронавтите в полетите до непознати планети. Човечеството е на прага на създаването на изкуствен интелект.

Астронавти - Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

Изчезнал спътник се появява мистериозно след години

06.10.200908310

Американски спътник, изчезнал мистериозно преди години, също така мистериозно се появи отново. Времето, прекарано в Космоса, промени астронавта. Пилотът се върна без здравни проблеми.