Нощният ангел: една истинска ангелска история

Нощният ангел: една истинска ангелска история

7

Изпитвате ли понякога гняв заради нещата които ви се случват? Или изпитване състрадание към другите. . . Една история на момиче, което не вярва на ангелите. . .

1

Ангел Хранител

Ангел Хранител - Новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Ангел Хранител. Нашите статии за Ангел Хранител от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Ангел Хранител.
Ангел Хранител - Как да познаем знаците на съдбата?

Как да познаем знаците на съдбата?

27.07.2011643849

Понякога трябва да обърнете внимание на знаците, които съдбата ви прави, за да ви спре от необмислена постъпка. Тези знаци се повтарят, за да ви накарат да разберете за какво става въпрос.

Ангел Хранител - Късметът е дело на нашия ангел хранител

Късметът е дело на нашия ангел хранител

18.06.20101136903

За случаен късмет и радост, е отговорен нашият ангел хранител. Негово дело е това, което обичайно сме свикнали да приемаме като щастлива случайност. Разбирайте посланията му, които идват непредвидено

Ангел Хранител - Всеки има свой енергиен двойник

Всеки има свой енергиен двойник

11.06.2010014145

В източната литература се посочва, че всеки един от нас има свой енергиен двойник. На подсъзнателно ниво ние можем да се свържем с него.

Ангел Хранител - Имате ли ангел хранител?

Имате ли ангел хранител?

12.05.2010040829

Историите за ангелите се споменават още в древните писания, даже в Библията и Корана. В историите за Исус се намират много разкази за Ангели. И все пак, имаме ли всички ангел хранител?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни