Три слънца огряха Монголия

Три слънца огряха Монголия

1

Вчера сутринта жителите на Монголия станаха свидетели на рядък природен феномен. Не едно, а цели три слънца огряха по изгрев страната.

1

Явления

Явления - Новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Явления. Материали за Явления от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Явления.
Явления - Загадъчно явление се появи в Бразилия

Загадъчно явление се появи в Бразилия

10.11.201432795

Заливът на Рио де Жанейро бе залят от тонове мъртви риби. Учените вече са провели няколко изследвания, опитвайки се да разгадаят мистерията. Тестовете сочат, че причината за смъртта на животните не е нито химическо замърсяване, нито отравяне на водата.

Явления - Мистериозен град се появи от нищото

Мистериозен град се появи от нищото

23.12.2013312695

Жителите на руското село Старсубханулово станаха свидетели на мистериозен феномен, при който се появи загадъчен град в близката до тях планина, която по принцип е безлюдна.

Явления - Тайната на огнените топки на река Меконг в Тайланд

Тайната на огнените топки на река Меконг в Тайланд

04.09.201203388

В първото пълнолуние на октомври, в северната част на Тайланд се случва необяснимо явление. По залез слънце от повърхността на река Меконг към небето политат розови, оранжеви и зелени огнени топки.

Явления - Невероятни метеорологични аномалии

Невероятни метеорологични аномалии

10.12.201104475

Сред най-невероятните метеорологични явления е лунната дъга, коланът на Венера, Северното сияние, сребристите облаци, както и хало - светещ пръстен около Слънцето.