Гадаене с рози и семена

Гадаене с рози и семена

С помощта на рози, покълнали семена и кора от ябълка можете да разберете какво ще се случи или да откриете отговорите на важни за вас въпроси. Със сол и свещ се гадае при изневяра.

1

Ябълки

Ябълки - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко за Ябълки. Нашите статии за Ябълки от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Ябълки.
Още за Ябълки на посочения линк
Ябълки - Любовно гадаене с ябълки

Любовно гадаене с ябълки

17.11.201507570

Едно от не толкова известните славянски гадания се прави с помощта на ябълки. Този метод може да се използва по всяко време на годината, за разлика от гадаенето на Бъдни вечер и други ритуални празници.

Ябълки - Символът на ябълката от Райската градина до Айфона

Символът на ябълката от Райската градина до Айфона

23.06.201501508

Ябълката не е единствено плод. Тя е символ на любов, изкушение, вражда, за нея се разказват какви ли не приказки и легенди, а поред много теории именно ябълката стои в центъра на човешкото въображение и познание.

Ябълки - Британец отгледа дърво със златни ябълки

Британец отгледа дърво със златни ябълки

26.01.201403877

Британецът Пол Барнет отглежда дърво, което ражда приказните златни ябълки. Плодовете са се родили след 20-годишните усилия на земеделеца.

Ябълки - Ева не е откъснала ябълка

Ева не е откъснала ябълка

22.09.201206573

Никъде в Библията не е описано, че Ева е откъснала от дървото на познанието ябълка. В Библията не е посочен и двадесет и пети декември като датата на раждане на Исус Христос.

Ябълки - Ананасът и ябълката са мощни талисмани

Ананасът и ябълката са мощни талисмани

20.09.201205338

Амулет във вид на ананас е идеален за творческите натури. Амулет във вид на ябълка усилва енергийния потенциал на собственика си, дарява го с доброта и отзивчивост.

Ябълки - Дърветата имат магическа сила

Дърветата имат магическа сила

14.06.201109344

Дърветата са най-древните живи и мислещи организми на земята. За какви лечебни цели се използват тисът, брезата, върбата, ябълката и липата?