Лицето ви издава какво ви очаква в бъдеще

Лицето ви издава какво ви очаква в бъдеще

Всички знаем, че чертите на лицето ни са определящи за отношението на околните. Малцина обаче са наясно, че всеки дребен детайл в нашия лик определя до голяма степен нашия характер, живот и съдба.

1

Черти на лицето

Черти на лицето - Последните заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Черти на лицето. Материали за Черти на лицето от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Черти на лицето.
Черти на лицето - Челото издава характера

Челото издава характера

04.12.2015111225

Челото показва както интелигентността на човека, така и неговите дарби и талант. Широкото чело е знак за практичност и мъдрост, докато тясното и издадено напред чело е признак за идеалист или човек с много идеи.

Черти на лицето - Чертите на лицето са определящи за мнението на околните

Чертите на лицето са определящи за мнението на околните

08.08.201503273

На хората с благовидна форма на лицето може да им бъде простено много повече, отколкото на вечно смръщените. Това се доказало от експеримент, проведен от лондонските изследователи сред работници в една компания.

Черти на лицето - Съдбата ни е изписана на лицето

Съдбата ни е изписана на лицето

11.12.2013040187

Преди науката физиогномика да съществува в съвременния си вид още древните гърци и китайци са вярвали, че чертите на човешкото лице показват характера и съдбата на личността.

Черти на лицето - Начини за гадаене по чертите на лицето

Начини за гадаене по чертите на лицето

17.08.201308366

Гледането е процес, в който не само определени предмети или ритуали могат да ни помогнат. Гадателите твърдят, че разбират много за един човек само по външния му вид.

Черти на лицето - Интересни факти за мъжката брада

Интересни факти за мъжката брада

16.02.201305826

Мъжката брада се явява последния щрих, определящ визията на всеки представител на силния пол. В наши дни правила за носенето и няма. В миналото обаче мъжката брада е обвързвана с много символика.

Черти на лицето - Характер според частите на лицето

Характер според частите на лицето

22.01.2013013529

Големината на челото също говори за това какъв е човекът всъщност. Смята се, че хората с високо чело са по-любознателни от тези с ниско чело, освен това имат скрити таланти.

Черти на лицето - Характерът според чертите на лицето

Характерът според чертите на лицето

27.02.2012016591

Формата на лицето издава характера на човек, качествата, които той притежава, както и неговите стремежи. Виж какъв си според лицето ти.

Черти на лицето - Как да четем по лицето на човек

Как да четем по лицето на човек

14.04.2011028468

Можете да разберете много за човек по формата на веждите, очите, носа и устата му. Най-старата физиогномика в света е китайската и според нея по лицето се познава и съдбата на човека.

Черти на лицето - Душата се оглежда в очите

Душата се оглежда в очите

27.02.2011015091

Чертите на лицето издават характера. Характера според очите и науката, която изучава особеностите на лицето физиогномията.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни