Махнете червения конец от ръката или ще умрете!

Махнете червения конец от ръката или ще умрете!

1

Червеният конец на ръката може да се види завързан на хора от всякакви възрасти. Хората връзват червен конец за здраве и късмет, за да ги предпази от злото. Истината за него обаче ще ви накара да го свалите на момента.

1

Червен Конец

Червен Конец - Новите теми и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Червен Конец. Любопитни статии за Червен Конец от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Червен Конец.
Червен Конец - Как да се опазим от злонамерени хора

Как да се опазим от злонамерени хора

05.11.201504525

Няма съмнение, че почти всеки човек ежедневно се среща със злонамерени хора. Дори да не ги познавате лично, те могат да ви накарат да се чувствате наистина зле.

Червен Конец - Български владици анатемосаха червения конец за ръка

Български владици анатемосаха червения конец за ръка

29.10.201406474

Български владици се възпротивиха на традицията православни християни да си връзват червен конец на ръката против уроки. Митрополитите дори поискаха това да бъде осъдено от Светия синод като езически ритуал.

Червен Конец - Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

05.06.20120162646

Червеният конец на лявата ръка защитава от негативната енергия и помага за постигане на желаните цели. Червената нишка се връзва на лявата ръка, тъй като се смята, че негативната енергия ни атакува отляво.

Червен Конец - Помага ли червен конец за късмет

Помага ли червен конец за късмет

07.03.2012034297

Според широко разпространените вярвания червеният конец ни предпазва от завистливи очи. Освен това, вярва се, че той може да ни носи късмет.

Червен Конец - Червен конец против уроки

Червен конец против уроки

26.02.2012078328

Според много вярвания, червеният конец се връзва, за да предпази от уроки и зли очи. Вържете си червен конец, дори и да не ви помогне, то и със сигурност няма да ви навреди.