Ще се осмелите ли да влезете: Църквата костница, която смразява кръвта

Ще се осмелите ли да влезете: Църквата костница, която смразява кръвта

Именно в непосредствена близост до Кутна Хора се намира една от най-невероятните църкви, която няма аналог в света. Става въпрос за църквата-костница в Седлец.

1

Църкви

Църкви - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Църкви. Нашите статии за Църкви от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Църкви.
Църкви - Легендата за църквата в Сапарево, построена благодарение на чудо

Легендата за църквата в Сапарево, построена благодарение на чудо

14.06.20180538

Църквата Успение Богородично в село Сапарево край Сапарева баня е сред най-красивите, които може да се видят у нас. Според легендата обаче нейното построяване нямаше да е възможно без едно чудо.

Църкви - Нашенци правят черни магии в църквите

Нашенци правят черни магии в църквите

06.10.201604771

Лица, изпълнени с негативна енергия, влизат в черквите в страната, за да вършат злини. С цел да навредят на враговете си, те изпълняват какви ли не заклинания в религиозните храмове, уверяват запознати с черните магии.

Църкви - Пенсионери тарашат църкви заради тръпката

Пенсионери тарашат църкви заради тръпката

16.07.20140539

Старостта е последният етап от живота на човек, когато той се старае да си почива и да се грижи за здравето си. Възрастните хора обикновени прекарват последните си дни в игри на карти или табла, в четене на вестник или в плетене пред телевизора.

Църкви - Силите на чудотворните икони

Силите на чудотворните икони

09.09.201306096

Темата за вълшебните изцеления присъства в християнството още от самото му начало. Вярва се, че със силна молитва можем да намерим решение на проблемите и тревогите си. Хиляди вярващи твърдят, че упованието в Бога върши чудеса.

Църкви - Сънища за храмове и църкви

Сънища за храмове и църкви

12.07.2013035301

Ако сънувате, че виждате или отивате в храм, то това означава, че скоро ще бъдете изключително изкушени от нещо. Сънищата за храмове са символ за метафизичният характер на сънуващия.

Църкви - Чудесата на Доленския храм Свети Николай

Чудесата на Доленския храм Свети Николай

28.12.201104674

В църквата Свети Николай Чудотворец в село Долен стават чудеса. Двойка от Америка заченала детето си след молитва пред иконата и 17-годишно чакане.