Тя разказа ужасяващата истината за фанатичния култ Grace Road!

Тя разказа ужасяващата истината за фанатичния култ Grace Road!

Когато бяга от фанатичния култ Grace Road Сеойон Лий е облечена само по пижама и джапанки. Гонена е от членовете на сектата, включително и собсвената си майка, но успява да избяга.

1

Църква

Църква - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Църква. Любопитни статии за Църква от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Църква.
Църква - На Черешова задушница Господ прибира душите

На Черешова задушница Господ прибира душите

26.05.2018410891

Днес е Черешова задушица! След Великден входът на Царството небесно, е отворен. На днешния ден Църквата се моли през него да влязат вярващите и праведни починали.

Църква - Църквата на Сатаната и нейните канони

Църквата на Сатаната и нейните канони

18.04.20180783

Когато вървиш сред хора, не закачай никого. Ако някой започне да те безпокои, го помоли да престане. Ако не спре, унищожи го, гласи едно то правилата на Църквата на Сатаната

Църква - Църквата ни заблуждава! Виж кои са лъжовните твърдения на Библията

Църквата ни заблуждава! Виж кои са лъжовните твърдения на Библията

30.03.201803168

Църквата и християнството пряко следват повелите на Библията в религиозното обучение на вярващите. Оказва се обаче, че куп неща, за които сме убедени, че са истина, всъщност са лъжи.

Църква - Огледалото – прозорец към друг свят

Огледалото – прозорец към друг свят

11.04.201109382

Понякога в огледало е затворена душата на покойник, който е попаднал там в капан след смъртта си. Такова огледало е студено на пипане и пред него гаснат църковните свещи. То трябва да се счупи.

Църква - Църквата разтрогвала брак заради деформиран пенис

Църквата разтрогвала брак заради деформиран пенис

21.11.201007431

През Средновековието Църквата разтрогвала бракове, ако мъжът не можел да изпълнява съпружеските си задължения заради деформиран пенис.

Църква - Прогонване на бесове в християнството

Прогонване на бесове в християнството

20.06.2010010787

В православието обрядът по изгонването на бесове е четене на специална молитва. По какво се познава кога човек е обладан от бесове? Обладаният се страхува се от църквата. Екзорсизъм.