С целувки древните се прекланяли пред боговете

С целувки древните се прекланяли пред боговете

Ритуалът на целуването най-вероятно е възникнал като част от израз на преклонение към боговете на древните. Хората, които се целуват често, живеят с пет години повече от другите.

1

Целувки

Целувки - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Целувки. Материали за Целувки от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Целувки.
Целувки - Неподозираните факти за Целувката на Густав Климт

Неподозираните факти за Целувката на Густав Климт

06.07.20170542

На 13-ти юли ще отбележим 153 години от раждането на австрийският художник символист Густав Климт. Той поставя началото на т. нар. Виенски сецесион в изобразителното изкуство.

Целувки - Суеверия за бебета, животни и любов

Суеверия за бебета, животни и любов

23.02.2011013396

Смята се, че ако целувате стъпалата на бебе, то трудно ще проходи. Не давайте пари назаем в понеделник, ако искате седмицата да е добра във финансово отношение.

Целувки - Десет необясними човешки прояви

Десет необясними човешки прояви

09.07.2010011341

Учените така и не могат да разберат на какво се дължат някои човешки прояви като лъжене, изчервяване, смях, алтруизъм, пубертет, суеверия.

Целувки - Учените безсилни срещу целувките и бъркането в носа

Учените безсилни срещу целувките и бъркането в носа

11.08.200905612

Въпреки напредналата наука в света все още съществута неща, за които учените нямат логични обяснение. Ето и някои от тях: Смях, Целувки, Сънища, Суеверия, Окосмяване. Зигмунд Фройд за сънищата.