Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?

Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?

Неслучайно хората казват, че очите са прозорец към душата на човек, тъй като взирайки се в тях, те могат да ни разкрият много. Очите са еднa от най-красивите и изразителни части на човешкото тяло.

1

Цвят на очите

Цвят на очите - Новите теми и материали. Мистика, загадки и всичко на тема Цвят на очите. Любопитни статии за Цвят на очите от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Цвят на очите.
Цвят на очите - Ако детето ви има този цвят на очите и косата, най-вероятно е извънземно!

Ако детето ви има този цвят на очите и косата, най-вероятно е извънземно!

14.12.20170726

Всеки човек е уникален. Дори еднояйчните близнаци имат минимални разлики помежду си, по които се разпознава кой кой е. Да се повтори комбинацията на човешкото тяло е невъзможна. Въпреки това дори сред най-уникалните има дори още по-уникални.

Цвят на очите - Защо хората нямат златисти или оранжеви очи?

Защо хората нямат златисти или оранжеви очи?

17.10.201601254

Рядко е, но може да се случи, човек да има виолетови очи. Това според офталмолозите е възможно, когато човек с изключително сини ириси има видими червени кръвоносни съдове в очите.

Цвят на очите - Факти за хората със сиви очи

Факти за хората със сиви очи

29.10.201503841

Сивите очи са едни от по-рядко срещаните в природата и същевременно едни от най-магнетичните. Хората със сиви очи са чувствени личности, които сякаш живеят в своя собствена реалност.

Цвят на очите - Цветът на очите ни показва подходящата половинка

Цветът на очите ни показва подходящата половинка

16.02.2014016276

Твърди се, че мъжете със сини очи са големи експериментатори и авантюристи.

Цвят на очите - Талантът личи по цвета на очите

Талантът личи по цвета на очите

28.10.2013035640

Според американски учени талантите на хората могат да се познаят само по цвета на очите им. Учените са установили, че хората със сини очи са по-талантливи от хората с кафяви или черни очи.

Цвят на очите - Децата с черните очи

Децата с черните очи

13.06.2013063561

Напоследък зачестяват свидетелствата за срещи с деца, чиито очи са изцяло черни. Така че, когато следващия път се позвъни на вратата не бързайте до отворите- – може да е някое от тези деца.

Цвят на очите - Синеоките хора са братовчеди

Синеоките хора са братовчеди

05.05.2013014246

Всички синеоки хора по целия свят имат идентичен произход. Те са с един-единствен, общ прародител. Това твърди говорителят на екипа от Университета в Копенхаген.

Цвят на очите - Характер според цвета на очите

Характер според цвета на очите

11.02.2013035159

Хората с тъмни очи са много енергични. В тях бушуват страст и енергия. Хората със светлосини очи са романтични натури, много чувствителни. Хората със сиво-сини очи твърдо отстояват интересите си.

Цвят на очите - Защо цветът на очите се променя

Защо цветът на очите се променя

27.12.2012021465

Промяната на цвета на очите се наблюдава почти при всеки човек, като при някои е доста по- осезаема, отколкото при други. Лекарите обясняват, че се дължи на пигментацията на ириса, причинена от физиологичната възрастова промяна.

Цвят на очите - Астрологическа диагноза според цвета на очите

Астрологическа диагноза според цвета на очите

15.11.2012014877

Сигурно сте чували фразата очите са прозорец към душата . Това твърдение е напълно вярно, защото се смята, че очите са най-наситеният с информация източник на сведения.