Любимият ни цвят показва скритите ни страхове

Любимият ни цвят показва скритите ни страхове

3

Цветовете, с които се обграждаме, могат много да разкрият за нашия характер. Любимите ни цветове показват показват силните и слабите ни страни, както и нашите тайни страхове.

1

Цвят

Цвят - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Цвят. Любопитни статии за Цвят от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Цвят.
Цвят - Синеоките носят мутирал ген

Синеоките носят мутирал ген

05.11.20111926348

Синият цвят на очите е в резултат на мутирал ген. Тази мутация е възникнала преди около десет хиляди години в района на черноморското крайбрежие.

Цвят - Зеленооките са упорити, чернооките - страстни

Зеленооките са упорити, чернооките - страстни

31.10.2011910687

Зеленооките хора са реалисти и упорито гонят целите си. Хората с черни и кафяви очи са страстни и пълни с енергия. Хората със сини очи са чувствителни и раними, мечтатели и романтици.

Цвят - Жълти свещи помагат в любовта

Жълти свещи помагат в любовта

11.03.201128933

С помощта на свещи в различни цветове можете да внесете радост и оптимизъм в дома си, да укрепите любовните отношения с партньора или да се издигнете по-бързо по кариерната стълбица.

Цвят - Огнените цветове зареждат със страст и енергия

Огнените цветове зареждат със страст и енергия

03.03.201103946

Червеното, жълтото, охрата и цветът на чая и кафето зареждат с чувственост и страст и спомагат за възраждането на горещите отношения с партньора.

Цвят - Какво разкрива цветът на планетата

Какво разкрива цветът на планетата

08.11.201004045

Цветът на планетата говори много за нея - например Земята е уникална, тъй като изглежда синя от Космоса. Това се дължи на факта, че атмосферата разсейва сините светлинни лъчи.