Престъплението от страст, което разтърси Холивуд

Престъплението от страст, което разтърси Холивуд

През 1910 година Холивуд е бил далеч от сегашния си блясък, но дори и в тези години всеки е мечтаел да стане известен. Заедно с продуцирането на първите филми обаче, периодът на ранния Холивуд се свързва и с едно разтърсващо убийство. . .

1

Холивуд

Холивуд - Актуални текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Холивуд. Любопитни статии за Холивуд от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Холивуд.
Холивуд - Проклятие или любов по холивудски - Греба Гарбо и Джон Гилбърт

Проклятие или любов по холивудски - Греба Гарбо и Джон Гилбърт

17.09.201501146

В едно от малкото интервюта, които дава през живота си, журналист се осмелява да попита актрисата за историята на странните й взаимоотношения с Джон Гилбърт, а тя отговаря само, че носи нещастие на всички мъже в живота си

Холивуд - Проклятието на Холивуд

Проклятието на Холивуд

15.01.201206985

В Холивуд има стара традиция на прокълнатите филми. Те имат особена притегателна сила, особено ако става въпрос за трилър или филм за духове и свръхестествени сили.

Холивуд - Прокълнати филми сеят смърт

Прокълнати филми сеят смърт

07.09.2011012471

Има филмови продукции на Холивуд, които след себе си носят само нещастия. Зад Океана ги наричат прокълнати. Вижте списъка с десетте най-черни киноленти, донесли след себе си смърт.

Холивуд - Мистичните способности на холивудските звезди

Мистичните способности на холивудските звезди

02.07.201003749

И известните личности в Холивуд притежават мистични способности. Някои умее да предсказват бъдещето, друг говорят за мъртвите, други пък ги защитават неведоми сили. Вижте ги.

Холивуд - Звездите в Холивуд: могъщи екстрасенси

Звездите в Холивуд: могъщи екстрасенси

24.09.200901811

Актьори от Холивуд имат способности на екстрасенси. Ким Бейсинджър и Джак Никълсън твърдят, че притежават силна енергия и могат да лекуват с ръце.

Холивуд - Филмите за НЛО предизвикват халюцинации

Филмите за НЛО предизвикват халюцинации

23.08.200901579

Сигналите за контакт с извънземни имат връзка с филмите на Холивуд. Колкото повече филми за НЛО излъчва телевизията, толкова повече зачестяват сигналите за контакт с извънземни.