Тъмната страна на зодия Телец

Тъмната страна на зодия Телец

Като земен знак в характера на всеки Телец е заложена нуждата от материална сигурност. Но когато надделее тъмната страна на нрава му, той става алчен. Парите, храната, вещите никога не стигат.

1

Характер на Телец

Характер на Телец - Актуални теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Характер на Телец. Материали за Характер на Телец от вековете до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Характер на Телец.
Характер на Телец - Трите типажа зодия Телец, които може да срещнете

Трите типажа зодия Телец, които може да срещнете

08.05.2018012240

В астрологията представителите на зодия Телец са описвани като хора, силно свързани с природата и ценящи красотата. Какви са обаче различните типажи, които може да срещнете от тази зодия, вижте в нашата галерия.

Характер на Телец - Недостатъци на зодия Телец

Недостатъци на зодия Телец

26.10.2015052113

Зодия Телец има своите недостатъци, специфични за родените под този знак. Въпреки че са щедри по природа, Телците често изпадат в дребнавост за нещо, което е абсолютно безсмислено и отстояват позицията си.

Характер на Телец - Къде да пътува зодия Телец

Къде да пътува зодия Телец

28.06.201305506

Телецът харесва новите места със световноизвестни забележителности, за които може да разказва на приятелите си. Затова за него е подходяща разходката до Бразилия и до Мексико, както и до Африка.

Характер на Телец - Телец при караници и сдобряване

Телец при караници и сдобряване

20.05.2013030617

Телецът например, трудно може да се ядоса сериозно. Трябват много усилия, за да се разгневи представителят на този знак на зодиака.

Характер на Телец - Телец и другите зодии

Телец и другите зодии

16.05.2013051507

Спокойният, дружелюбен и миролюбив Телец се нуждае от любов и нежни чувства, а също така от уединение, финансова стабилност и комфорт. Това търси той и у партньора си.

Характер на Телец - Неочаквани черти на зодия Телец

Неочаквани черти на зодия Телец

12.04.2013037411

Телецът често се ръководи от чувствата си, когато взима решения, а не от здравия разум. Когато е разгневен, той прилича буквално на ядосан бик, а гневът му продължава много дълго.