Фън-Шуй

Фън-Шуй

Фън-шуй или древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията в едно пространство. Принципи на Фън-Шуй за здраве, хармоничен дом и благополучие.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фън шуй елемент МеталФън шуй елемент МеталКитайската система на петте елемента, съставляващи Вселената - Дърво, Вода, Земя, Метал, Огън, трябва да се разглежда като циклична система на растежа и смъртта. Фън шуй елемент Метал:
Фън шуй елемент ОгънФън шуй елемент ОгънВ китайския хороскоп рождената година се свързва с един от петте елемента във Фън шуй - вода, огън, дърво, метал и земя. Съвместимост на елемента Огън с другите елементи
Фън шуй елемент ЗемяФън шуй елемент ЗемяОбща характеристика на хората с елемент земя. Ако сте подвластни според Фън шуй на елемент Земя, за Вас са важни някои особености и правила, с които е добре да се съобразявате.
Фън шуй елемент ВодаФън шуй елемент ВодаСпоред Фън шуй всеки човек е роден по знака на един от 5-те елемента, основополагащи във Вселената. За хората, чиято рождена година завършва на 2 или 3, важи това, че са подвластни на елемента Вода.
Фън шуй елемент ДървоФън шуй елемент ДървоКъм елемент Дърво принадлежат всички хора, на които годината на раждане завършва на 4-5. Обща характеристика на елемент Дърво. Животните от календара, които отговарят на елемента Дърво, са зодия Заек и зодия Тигър
Каква е Чи енергия и как да я овладеем?Каква е Чи енергия и как да я овладеем?Китайците смятали, че здравето и дълголетието се дължат на наличието на добра енергия, която наричали Чи. Най-лесният метод за управление на Чи е чрез дихателната техника Чи гун - направляване на дишането
Кои са петте елемента във Фън ШуйКои са петте елемента във Фън ШуйВ превод от китайски Фън Шуй буквално означава вятър и вода. Вятърът и водата в единство образуват поток, който носи движение, но балансирано. Кои са петте елемента във Фън Шуй? Петте стихии във Фън Шуй?
Следвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън ШуйСледвай тези 8 стъпки, за да подобриш енергията в дома си с Фън ШуйФън Шуй помага да се елиминирате негативната енергия в дома, като я преобразувате в позитивна. Приложите ли практиката, завинаги ще забравите за лошото настроение.
Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки домВълшебни предмети, които трябва да има във всеки домИма магически предмети, които зареждат дома с положителна енергия, правят живота ни по-лек и успешен и ни даряват с красота и харизма. Вижте някои от тях!
Числата според фън шуйЧислата според фън шуй
20 Август
1
Жана Г.
Според фън-шуй нулата е най-съвършеното число, тъй като прилича на великата пустош, нищо не приема и не добавя, а при опит да бъде умножена поглъща всичко.