Фън-Шуй

Фън-Шуй

Фън-шуй или древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията в едно пространство. Принципи на Фън-Шуй за здраве, хармоничен дом и благополучие.
Фън-шуй за подобряване на материалното ви състояниеФън-шуй за подобряване на материалното ви състояние
18 Април
1
Нина Норд
Един от Фън-шуй методите за подобряване на материалното ви благосъстояние е да подредите лилави аметисти и кристали в дома си, който трябва да е чист и подреден. Фонтанът също помага.
Фън-шуй талисмани изпълняват желания на Нова годинаФън-шуй талисмани изпълняват желания на Нова годинаФън-шуй талисмани могат да помогнат в изпълняването на желания, които са намислени в новогодишната нощ. Девите, Телците и Козирозите трябва да държат монетка, докато намислят желание.
Фън шуй талисмани за любовФън шуй талисмани за любовАмулетите фън шуй са считани за едни от най-мощните в света. Как да активираме талисманите за любов. Кои са най-силните амулети и талисмани за любов.
Фън-Шуй съвети за забогатяванеФън-Шуй съвети за забогатяване
30 Август
1
Жана Г.
Ако искате да привлечете богатство в дома си, спазвайте Фън-Шуй съветите за забогатяване. Поставете декоративна къпалня за птици в предната част на дома си, близо до вратата.
Какво да чакаме от годината на водния дракон според Фън-ШуйКакво да чакаме от годината на водния дракон според Фън-Шуй
06 Юни
Жана Г.
Не извършвайте обновяване на северозападна част на дома си до края на 2012, защото по този начин ще прекъснете шанса, който годината ви подарява.
Фън шуй принципи за привличане на париФън шуй принципи за привличане на пари
12 Май
4
Rosi Stoyanova
За да привлечете енергията на парите в своя дом, първото което трябва да направите е да се отървете от всички счупени вещи, изсъхнали растения и предмети, които навяват лоши спомени.
Символите на фън шуйСимволите на фън шуйПредметите, които служат на фън шуй се изработват от естествени материали - дърво, камък, за да носят позитивна енергия. Патица означава съпружеско щастие, калинката е символ на късмет.
Фън шуй за дома и за офисаФън шуй за дома и за офисаМного хора не вярват на китайското учение за хармония със заобикалящата ни среда фън шуй. То обаче може да промени живота ви. Фън шуй за дома. Фън шуй за офиса.
Често срещани фън-шуй грешкиЧесто срещани фън-шуй грешкиМного хора допускат фън шуй грешки, като следват принципите му хаотично. Така например червеният цвят не трябва да бъде използван за активация на всички зони в дома.
Как да не прекалим с фън шуйКак да не прекалим с фън шуй
28 Март
2
Нина Норд
Фън-шуй принципите, които са писък на модата в обзавеждането, трябва да се спазват, без това да нарушава общата хармония в дома и да са съобразени с вкуса на стопаните.