В какво точно вярват плоскоземците?

В какво точно вярват плоскоземците?

Членовете на Обществото на плоската Земя твърдят, че вярват, че планетата ни е плоска. Всички доказателства за противното, като например спътникови снимки на Земята като сфера, за измислици от НАСА

1

Форма на Земята

Форма на Земята - Най-новите теми и материали. Мистерии, загадки и всичко на тема Форма на Земята. Материали за Форма на Земята от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Форма на Земята.
Форма на Земята - Нова теория: Земята не е кръгла или плоска, а с формата на поничка!

Нова теория: Земята не е кръгла или плоска, а с формата на поничка!

15.03.20191588

Колкото и странно да изглежда, има немалко хора, които вярват, че Земята е плоска, а не сферична. Има и още по-екстравагантно твърдение, което звучи дори комично. Това е идеята, че Земята има форма на поничка

Форма на Земята - 7 научни доказателства, че Земята не е плоска

7 научни доказателства, че Земята не е плоска

11.07.201811043

През последната година все по-силно се разпространява конспиративната теория, че Земята е плоска и НАСА са ни излъгали, но според учените и сами може да проверите и да разберете, че планетата ни е кръгла.

Форма на Земята - Конспирация е, че Земята е кръгла!

Конспирация е, че Земята е кръгла!

26.04.201613215

Земята не е кръгла. Тя е плосък диск, който се крепи върху гърбовете на четири слона, стъпили върху гигантска костенурка, която се носи напосоки из космоса.