Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

Феноменът Сенчести хора или виденията, които смразяват кръвта

За феноменът Сенчести хора се говори от векове. Това представляват тайнствени силуети, които се появяват изневиделица и предизвикват паника и ужас.

1

Ужаси

Ужаси - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Ужаси. Материали за Ужаси от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Ужаси.
Ужаси - Слендермен – градската легенда, която ще ви ужаси до смърт

Слендермен – градската легенда, която ще ви ужаси до смърт

17.08.20180923

Слендермен е образ без лице. Той няма глас, но само появата му може да ви изправи косите от страх. Казва се, че от гърба му излизат черни пипала и ако попаднете хватката му, изгубени сте.

Ужаси - Зловещо чернооко извънземно почука на вратата му! Историята ще смрази кръвта ви

Зловещо чернооко извънземно почука на вратата му! Историята ще смрази кръвта ви

25.05.201804123

На 31-ата годишна конференция на уфолозите, проведена през април тази година в град Юрика Спрингс, щата Арканзас, се събраха стотици независими изследователи. Всички те споделиха своите истории за срещи с неизвестното.

Ужаси - Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

03.11.201703018

Само на няколко километра от японската столица Токио властите са открили истинска къща на ужасите. Жилището е било собственост на 27-годишния Такахиро Шираиши и в него са открити 9 обезглавени тела.

Ужаси - Историята на най-зловещото семейство канибали

Историята на най-зловещото семейство канибали

25.06.201701800

Сред шотландците се разказва една легенда, която по-скоро звучи като сценарии за филм на ужасите. Разказите описват зловещото семейство Баан, които убивали непознати, за да ги изяждат.

Ужаси - Най-ужасните средновековни екзекуции!

Най-ужасните средновековни екзекуции!

25.10.201503881

През Средновековието изтезанията и екзекуции се използвали за назидание, както и за признания, най-често в това, че дадена жена е вещица. Независимо от това дали изтезаваният човек си признавал или не, той почти винаги бивал умъртвяван по жесток начин.

Ужаси - Ужаси от лудниците в миналото

Ужаси от лудниците в миналото

10.05.201503132

В миналото са съществували тежки заблуди относно медицината и лечението, а най-големите опитни мишки в тази сфера били хората с психични заболявания.

Ужаси - Зловещият хотел на доктор Холмс

Зловещият хотел на доктор Холмс

15.02.201502541

Преди 2 века в Чикаго Хърман Уебстър Мъджет, известен с името доктор Хенри Хауърд Холмс, решава да построи хотел, в който залага редица зловещи капани на своите жертви – гостите на хотела.