НАСА засне как Черно море промени цвета си! Вижте причината

НАСА засне как Черно море промени цвета си! Вижте причината

Черно море е изменило характерния си цвят. Морската вода, която обикновено има синкав оттенък, в последните седмици се отличава в тюркоазени багри. На какво обаче се дължи тази промяна и има ли нещо нередно в нея?

1

Тюркоаз

Тюркоаз - Последните заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Тюркоаз. Материали за Тюркоаз от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Тюркоаз.
Тюркоаз - Привлечи половинката с китайска любовна магия

Привлечи половинката с китайска любовна магия

26.05.2014849644

Древни китайски ритуали, с които можеш да отмъкнеш мъжа от нежната му половинка. Тази любовна магия е популярна в древността в Китай от времето на династия Юен (13-14 в. ).

Тюркоаз - Значение и свойства на тюркоаза

Значение и свойства на тюркоаза

26.04.2012023302

Цветът на тюркоаза варира от небесно син цвят на кристалите до различните нюанси на синьо-зеленото. Тюркоазът ни помага да разберем себе си по-добре и да приведем нашите идеи и емоции под контрол.

Тюркоаз - Лечебните свойства на скъпоценните камъни

Лечебните свойства на скъпоценните камъни

02.04.201208801

Смарагдът защитава бременните и новородените - камъкът се закача около креватчето на бебето. Камъкът подобрява зрението, паметта, прогонва лошите сънища.

Тюркоаз - Талисманите на Въздуха

Талисманите на Въздуха

29.09.2011013350

Представителите на въздушните зодии имат нужда от талисмани, които да им носят щастие и късмет. За Водолея това е тюркоазът, за Близнаците - топазът.

Тюркоаз - Тюркоазът пази от удавяне

Тюркоазът пази от удавяне

21.07.201104174

Смята се, че тюркоазът предпазва от удавяне и вероломни приятели. Той пази собственика си от змии и скорпиони и носи късмет в любовта. Влагата и мазнината го разрушават.