Откриха златно съкровище край Флорида

Откриха златно съкровище край Флорида

Американско семейство откри съкровище край бреговете на Флорида на стойност 300 хиляди долара. Рик и Лиза Шмид, живеещи в град Санфорд, са запалени търсачи на съкровища.

1

Търсачи на съкровища

Търсачи на съкровища - Най-новите текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Търсачи на съкровища. Любопитни статии за Търсачи на съкровища от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Търсачи на съкровища.
Търсачи на съкровища - Рудниците на цар Соломон

Рудниците на цар Соломон

23.03.201306714

Рудниците на цар Соломон от векове вълнуват въображението на търсачи на съкровища от цял свят. Според древна легенда тези рудници, принадлежали на най-мъдрия цар според Библията, са пълни с диаманти.

Търсачи на съкровища - Легенди за пиратски съкровища

Легенди за пиратски съкровища

17.03.201305452

Най-много съкровища на пиратите, според легендите, има в района на така наречения Златен триъгълник. Той се намира между източното крайбрежие на Южна Америка, остров Кокос в Тихия океан и Монреал.

Търсачи на съкровища - Съкровищата на испанския галеон Консепсион

Съкровищата на испанския галеон Консепсион

11.03.201302280

През 1977 година американците Бър Уебър и Джим Хаскинс открили съкровищата на Консепсион. Те успели да извлекат от дъното 32 тона сребро, златни украшения и антикварен порцелан.

Търсачи на съкровища - Най-големите съкровища, открити в наши дни

Най-големите съкровища, открити в наши дни

19.05.201008791

През последните десет години са открити много съкровища от потънали кораби. Сред тях е четиридесеткаратов смарагд, открит на потънал испански галеон и оценен на един милион долара.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни