Ето как да защитите дома си от зли сили?

Ето как да защитите дома си от зли сили?

Черна магия е сред честите методи, до които някои недоброжелателни хора прибягват, за да навредят на враговете си. Лошата енергия може да застигне както нас, така и дома ни. Вижте как можете да пречистите своята крепост от зли сили.

1

Тъга

Тъга - Актуални текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко касещо Тъга. Материали за Тъга от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Тъга.
Тъга - Жена прави кукли-копия на умрели бебета

Жена прави кукли-копия на умрели бебета

16.09.201511669

51-годишната англичанка открила хоби, което за мнозина може и да звучи ужасяващо, но на нея ѝ действа успокояващо.

Тъга - Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

Джаджата, която изпитва 8 човешки чувства

15.11.20140864

Ново устройство разчита емоциите само по мимиките на лицето ви – в него има вградена камера. Учените твърдят, че след като събере данни, джаджата може дори да разбере каква музика харесвате и да подбира точно такава.

Тъга - Обществените нагласи, които пречат на щастието

Обществените нагласи, които пречат на щастието

28.06.201401824

Американският психолог Албърт Елиас твърди в своите научни трудове, че в обществото съществуват 6 колективни нагласи, които пречат на щастието на всеки, които се опитва да се съобрази с тях.

Тъга - Делфините разбират, че са смъртни

Делфините разбират, че са смъртни

25.10.201105157

Делфините и китовете имат свои ритуали, когато техен приятел или роднина умре. Делфините имат традиции в убийството на деца на други делфини.

Тъга - Как да съхраним щастието?

Как да съхраним щастието?

23.06.201103903

Кажете да на всичко, което ви зарежда с енергия, което ви кара да се усмихвате, отваря сърцето ви, изпълва ви с благодарност, отговаря на представите ви за идеално съществуване.

Тъга - Перлите са заредени с мощна магия

Перлите са заредени с мощна магия

24.01.2011012160

Перлите притежаватмагически заряд и помагат при преодоляване на проблеми, болести и гонят далече тъгата и лошите мисли. Перлите неутрализират негативната енергия и предпазват от уроки.