Оракул Елиаху Залман: Турция и Русия са на прага на Апокалипсис

Оракул Елиаху Залман: Турция и Русия са на прага на Апокалипсис

Смразяващото пророчество на оракул Елиаху Залман смразява кръвта. Според Всевиждащия Русия и Турция скоро ще започнат апокалиптична война, която ще засегне цялата планета.

1

Турция

Турция - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Турция. Нашите статии за Турция от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Турция.
Турция - Тайната на Римската порта към Ада вече е разкрита

Тайната на Римската порта към Ада вече е разкрита

16.03.20180942

В древността римляните изпитвали страхопочитание към храма Хиераполис, разположен на територията на съвременна Турция. Причината е, че всяко живо същество, прекрачило прага, умирало. Изключение правели единствено посветените жреци.

Турция - Откриха предбрачен договор на 4000 г. Не е за вярване какво пише в него

Откриха предбрачен договор на 4000 г. Не е за вярване какво пише в него

12.11.20170509

Брачен договор на 4000 години бе открит в Турция. Документът, който е уникален по рода си, съдържа и първото известно споменаване на безплодието. Споразумението, издълбано върху глинена таблетка, казва, че ако двойката не може да си роди дете. . .

Турция - Турски археолози откриха мощите на Николай Чудотворец

Турски археолози откриха мощите на Николай Чудотворец

03.10.20170539

Екип от турски археолози твърди, че са открили истинските мощи на светецът Николай Чудотворец. Светинята е била намерена в близост до курорта Анталия, съобщава Си Ен Ен-Тюрк.

Турция - Извънземен елф открили в Турция

Извънземен елф открили в Турция

07.02.2010010035

Мумия на човекоподобно същество е била открита в Турция неотдавна. Човекоподобно същество, приличащо на елф, има нос, уши, ръце и крака като на човек, очи на влечуго и криле.